Volley League: Αγώνας χωρίς αύριο για την Ορεστιάδα με την Κύζικο, στην Κηφισιά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18:00, LIVE ThakiSportS)

 

Αγώνας δίχως αύριο, αγώνας «ο θάνατος σου, η ζωή μου», είναι αυτό με την Κύζικο Νέας Περάμου για την Ορεστιάδα, αφού πρόκειται για την πιο κρίσιμη μονομαχία στη μάχη της παραμονής, αυτή ανάμεσα στην ουραγό Ορεστιάδα, και την πρότελευταία Κύζικο (18:00, LIVE ThrakiSportS), ενώ ο Εθνικός από την άλλη πλευρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά σε μια προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στις νίκες και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτη εξάδα (18:30, LIVE ThrakiSportS).

H Oρεστιάδα που έχει 1 πόντο πέτυχε απίστευτο μετά από 4 μήνες την πρωτη νίκη της χρονιάς στο Αιγίνιο επί ομαδας της Α2 της Νίκης που της έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, ωστόσο σημαδευτηκε από τον τραυματισμό του Μορέλος μετρίασε την επιτυχία και την καλή ψυχολογία.

Ο 21χρονος Κολομβιανός είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση με την Κύζικο που θα κρίνει πολλά για την υπόθεση της παραμονής και κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την Θρακιώτικη ομάδα. Η Κύζικος με 8 βαθμούς από την άλλη πλευρά προέρχεται από το θρίαμβο επί του Φοίνικα με 3-2 σετ στο πρωτάθλημα και την πρώτη πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Στον Α΄γύρο η Κύζικος είχε νικήσει την Ορεστιάδα με 3-0 σετ και πόντους 75-52.

Στο αλλο παιχνίδι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 21 βαθμούς που έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στη 8αδα δειχνει σε εξαιρετική κατάσταση παρα τις ήττες απο Παναθηναικο και ΠΑΟΚ.  Ωστοσο και η αντίπαλος του Κηφισιά διανύει περίοδο φορμαρίσματος εχοντας 28 βαθμούς. Εκτός από τη νίκη επί της ΕΑΠ στο κύπελλο στο πρωτάθλημα έχει σερί νικών με Κύζικο, Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι με 3-0 σετ. Στο Ζηρίνειο μετράει σερί νικών 3-0 με τον Εθνικό ο οποίος όμως στον Α΄γύρο στον Έβρο νίκησε 3-2 σετ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ VOLLEYLEAGUE Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ