Βράβευση για τον μάνατζερ του Θράκα Ιππέα Γιάννη Ταμουρίδη

 

Σε μια ωραία εκδήλωση με πολύ θετικό κλίμα στην οποία έκοψε την πίτα της η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης, και κατά τη διάρκεια της βραβεύθηκε και ο μάνατζερ του Θράκα Ιππέα, Γιάννης Ταμουρίδης.

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης τίμησε τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες για τις διεθνείς, πανελλήνιες και τοπικές διακρίσεις τους στα αγωνίσματα δρόμου, πίστας και ορεινής ποδηλασίας του έτους 2016, μέσα στους οποίους ήταν και ο Γιάννης Ταμουρίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο τέως υπουργός Γ. Ορφανός, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς Χρήστος Καναρόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Ο. Ποδηλασίας Παναγιώτης Πριστούρης, ο τέως πρόεδρος Αθανάσιος Τερζής, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΟΠ Αλέξανδρος Τσιρακίδης, όπως επίσης και αρκετοί πρόεδροι συνδέσμων, συλλόγων, παράγοντες, προπονητές, αθλητές, και φίλοι της ποδηλασίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Παπαδόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχόμενος σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της ΕΟΠ Παναγιώτη Πριστούρη ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της Β. Ελλάδος και ότι επί σειρά ετών μεγάλα ονόματα του αθλήματος της ποδηλασίας προέρχονται από την ΕΠΣΜΑΘ, όπως ο Γιάννης Ταμουρίδης και Δημήτρης Αντωνιάδης που εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Τέλος, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και κατάκτηση όλων των στόχων με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Τυχερός αναδείχθηκε ο μάνατζερ του Θράκα Ιππέα, που κέρδισε δώρα από τα καταστήματα ποδηλάτων Cycle- Μαλούσης, ο Ποδηλάτης και Ποδηλατόραμα-Αλευρίδης-Πούλιος.