Super League: Το πρόγραμμα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15 και οι διαιτητές στα ματς της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από την Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου για τα πρωταθλήματα υποδομής Κ20, Κ17 και Κ15.

Για το πρωτάθλημα νέων η Ξάνθη που παρέμεινε και πάλι στην 12η θέση, γνωρίζοντας την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, με το σύνολο του Κώστα Προδρομίτη να θέλει να κάνει την θετική έκπληξη. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελευθεράκης Μιχαήλ, με βοηθούς τους Γεώργιο Χρυσέλλη και Γεώργιο Δρακίδη, από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος Κ20 της Super League: Ολυμπιακός – Λάρισα, Βέροια – Πανιώνιος, Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος Αθηνών, Ηρακλής – Κέρκυρα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17, στο Βόρειο όμιλο, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, που πλέον είναι μόνη δεύτερη, έχοντας μάλιστα και έναν αγώνα λιγότερο από τον πρώτο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 10:30 την αντίχτοιχη ομάδα του Παναιτωλικού . Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλειος Χοροζόγλου, με βοηθούς του, την Χριστοφόρα Νικολαϊδου και τον Γεώργιο Μικρούλη από την ΕΠΣ Δράμας.

Τα υπόλοιπα ματς του βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής, ΠΑΟΚ – Βέροια, Κέρκυρα – Λάρισα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 της Super League, στον Βόρειο όμιλο η ομάδα παίδων της Ξάνθης, με προπονητή τον Θόδωρο Καραγιαννίδη που βρίσκεται στην 5η θέση του Παναιτωλικού, αντιμετωπίζει εντός έδρας επίσης την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στις 10:45 του Σαββάτου και στοχεύει στην νίκη που θα την ανεβάσει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Διατητής του αγώνα ο Κωνσταντίνος Καλοπήτας, με βοηθό την Ματίνα Λιάρου και τον Δημήτρη Τζιβαρτζίδη από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα υπόλοιπα ματς του Βόρειου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ15 της Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής, ΠΑΟΚ – Βέροια, Ρεπό: Λάρισα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ