Photos: 40 κλικ από τη κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης και τις επώνυμες παρουσίες σε αυτήν

 

Παρουσία πολλών παραγόντων του ποδοσφαίρου αλλά και επιφανών προσώπων της Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΕΠΣ Θράκης διοργάνωσε τη καθιερωμένη ετήσια συνάντηση για τη κοπή πίτας η οποία συνοδεύεται με τη βράβευση των πρωτοπόρων της προηγούμενης χρονιάς. Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων έδωσε το παρόν και έκοψε της πίτα της Ένωσης. Στη συνέχεια συνεχάρηκε την ΕΠΣ για το έργο της στη Ροδόπη και τη βοήθεια που προσφέρει σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Μετά τη κοπή, έγινε και η βράβευση των πρωτοπόρων της προηγούμενης χρονιάς για το Κύπελλο, την άνοδο στις κατηγορίες, τα περισσότερα γκολ σε κάθε κατηγορία και βραβεία στις ακαδημίες. Στο τέλος μοιράστηκαν και μπάλες σε όλες τις ομάδες οι οποίες ήταν δωρέα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του μεγαλομετόχου της Ιβάν Σαββίδη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων οι πρόεδροι των ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης, Καβάλας και Τρικάλων,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης, ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, η Πολιτευτής της ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου και ο Γιώργος Ζηλούδης από την πλευρά των διαιτητών της ΕΠΣ Θράκης.