Νίκη της Αλεξανδρούπολης επί της Ξάνθης στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Διευθύνσεων

Με το δεξί ξεκίνησε η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης που επιβλήθηκε της αντίστοιχης της Ξάνθης με σκορ 3-0, στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Αστυνομίας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης “Φώτης Κοσμάς” .

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Αλεξ/πολής καθώς μόλις στο 10′ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δορουγιδένη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξ/πολής, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εξίσου δυνατά με το πρώτο και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με σουτ του Παγωνίδη μέσα από την περιοχή στο 60′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκουντενούδης στο 70′ με κοντινή κεφαλιά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Τσιακιρίδης, Πετκίδης (Βλάχος), Καρασερίδης, Δανιήλ, Μπαρμπαγιάννης, Γύλος, Δορουγιδένης, Σταμπουλίδης (Παππούς), Παγωνίδης (Κυριακίδης), Λαμπίδης (Γκουντενούδης), Πασχαλης (Παπαχρήστου).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΑΝΘΗΣ (Απόστολος Κουτρουλός): Χαϊδαβίδης, Δαλακούρας, Φίλος, Κουτρουλός (Ηλιάδης), Μπακάλογλου, Τερζάκης, Ταξίδης (Κετίπης), Ιωαννίδης, Κολγκιώνης, Χτίστης, Λαζαρίδης (Παϊσιάδης).

Διαιτητής: Σουβαράς  με βοηθούς τους  Ναζιρόπουλος και Κελεσίδη.