Δυο “αστεράκια” από τον Έβρο μέσω … Πανθρακικού στον Ηρακλή του Παντελίδη!

 

Ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα είναι δυο ταλέντα από τον Έβρο και τον Πανθρακικό, ο 19χρονος πορτιερο Κώστας Παπαδόπουλος, αλλά και ο 18χρονος αμυντικός Απόστολος Βλαχόπουλος οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από την ομάδα της Κομοτηνής.

Μάλιστα στην Θεσσαλονίκη θα συναντήσουν τους 2 άλλους πρωην συμπαικτες τους στον Πανθρακικό τον Θανάση Κυριαλάνη και τον Κωνσταντίνο Γκιντίδη (θυμηθείτε ΕΔΩ) που συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ πιθανότατα σαν αντιπαλους πολύ σύντομα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής για τα Κ20.

Ο γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη στις 18/02/2000 Απόστολος Βλαχόπουλος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και ανήκει στο δυναμικό της Κ17 του Πανθρακικού από το 2014, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Παίδων και πήρε μέρος στο Aegean Cup τον Ιανουάριο στην Τουρκία κατακτώντας την 3η θέση.

Ο γεννημένος στις Φέρες στις 30/10/1998 τερματοφύλακας Κώστας Παπαδόπουλος πρωτόπαιξε στην Ακαδημία της τοπικής Θράκης Φερών (2006-08). Ακολούθησαν ο Εθνικός (2008-11) και εν συνεχεία η Ακαδημία, Ολυμπιακός Απαλός Αλεξανδρούπολης και ο Πανθρακικός.

τα δυο παιδιά το καλοκαίρι έγιναν επαγγελματίες και πλέον θα αγωνίζονται σίγουρα στην Κ20 των «κυανόλευκων», ενώ ο Παπαδόπουλος θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας του Ηρακλή.