B’ Εθνική: Στο Εύμοιρο με την Καστοριά η Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών, με την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται στο Εύμοιρο την πρωτοπόρο Καστοριά.

Η Ασπίδα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην Αγιά από τον Ερμή, η οποία συνοδεύτηκε από πολύ κακή διαιτησία αλλά και πολύ κακή φιλοξενία, με προπηλακισμούς παικτών μέσα στα αποδυτήρια. Στην ομάδα της Ξάνθης έχουν αφήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι πίσω και προετοιμάζονται για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Καστοριά, των θρακιωτών Γιώργου Τασιούδη και Κώστα Τσώτσου. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Καστοριά είχε επικρατήσει με 85-71.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Τζίμα και Παργιανόπουλος από το Σύνδεσμο Θεσσαλονίκης και Μαγνησίας αντίστοιχα. Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της Κυριακής ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα, εκτός από την αναμέτρηση Πολύγυρος – Χαρίλαος τρικούπης που θα ξεκινήσει στις 16:00, ενώ η αναμέτρηση Αίας Ευόσμου – Ερμής Λαγκαδά θα διεξαχθεί την τετάρτη στις 18:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS την Κυριακή στις 17:00):

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Κ.Γ. Αρναίας:  Στρατώνι – Πιερικός Αρχέλαος (Καλογερόπουλος-Ξέρας (Λαδένης))

Χρ. Χριστοδούλου:  Ασπίδα Ξάνθης – Καστοριά (Τζίμα-Παργιανόπουλος (Μπακάλης))

ΔΑΚ Αγρινίου:  Αγρίνιο – Ερμής Αγιάς (Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Ρόζης))

Κ.Γ. Πολυγυρου:  Πολύγυρος – Χαρίλαος Τρικούπης (Φακίτσας-Ταρενίδης Κ. (Μήτσιου))

Κ.Γ. Αγ. Παύλου:  Ευρώπη Πευκοχωρίου – ΧΑΝΘ (Παπαδόπουλος Θ-Μελανίδης (Θωμόπουλος))

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Ανατόλια (Σιμητόπουλος-Τσιρτσιμάλης (Γκούμας))

ΔΑΚ Βικέλας:  Φίλιππος Βέροιας – Καρδίτσα (Θεοδώρου-Δημάδης (Μελανίδης))

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

ΔΑΚ Ευόσμου:  Αίας Ευόσμου – Ερμής Λαγκαδά (Κοϊμτζόγλου-Δαμίγος (Πολυχρονίδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ