Κατεβαίνει κανονικά ο Πανθρακικός στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! Η υπόσχεση του μεγαλομετόχου Τάσου Καραολάνη…

 

Κανονικά θα συμμετάσχει ο Πανθρακικός στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Την δέσμευση αυτή ανέλαβε ενώπιον του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Τάσος Καραολάνης, σε συνάντηση που είχαν οι δυο τους τις προηγούμενες μέρες, μετά την απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα της Football League.

Την Πέμπτη συμπληρώθηκαν ακριβώς δύο εβδομάδες από την ημέρα που εστάλη η επίσημη επιστολή αποχώρησης του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα. Το διάστημα αυτό έχει αναπτυχθεί εντονότατη παραφιλολογία ότι ο Πανθρακικός, όλοι οι παίκτες του οποίου έχουν μείνει ελεύθεροι, δεν θα συμμετάσχει ούτε στην Γ’ Εθνική του χρόνου, οδηγούμενος ουσιαστικά σε διάλυση.

Ωστόσο ο Τάσος Καραολάνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, σε συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαίρου της Ροδόπης, δεσμεύθηκε ότι ο νομός δεν θα χάσει την εκπροσώπηση του Πανθρακικού από τα εθνικά πρωταθλήματα και άρα τη νέα σεζόν θα μετέχει με τρεις ομάδες στην Γ’ Εθνική, μαζί με την Δόξα Προσκυνητών και την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Τάσος Καραολάνης ανέλαβε πρωτοβουλία να έρθει σε συμβιβασμό με το ΙΚΑ και την Εφορία και να προχωρήσει σταδιακά στην εξόφληση των συσσωρευμένων χρεών της ομάδας, ώστε να είναι εφικτή σε βάθος χρόνου η επιστροφή της στα επαγγεματικά πρωταθλήματα, οπότε και θα αναβιώσουν όχι μόνο τα χρέη προς το Δημόσιο, που συνεχίζουν να τρέχουν, αλλά και αυτά προς παίκτες και ιδιώτες…