ΕΣΠΕΘΡ: Κάλεσμα της Διοίκησης του Έβρου Σουφλίου στον κόσμο για στήριξη της ομάδας!

 

Την συμπαράσταση του κόσμου της περιοχής του Σουφλίου στο αγώνα του Σαββάτου με την Καβάλα ζητά η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου που προπορεύεται στο πρωταθλημα αντρών της ΕΣΠΕΘΡ.

Η Διοίκηση του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου, ενόψει της δύσκολης σειράς των επόμενων αγώνων που θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας για να στηρίξουν με την παρουσία τους τους παίκτες της ομάδας στα απαιτητικά ματς που ακολουθούν. Στόχος της ομάδας είναι να βγει αλώβητη από το «Γολγοθά» των επόμενων αγωνιστικών.

Η αρχή αυτής της προσπάθειας ξεκινά από το σαββατιάτικο ντέρμπυ της ομάδας μας: Μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης σειράς αγώνων της αγωνιστικής περιόδου, όπως οι περισσότεροι θα έχετε διαπιστώσει, η ομάδα μας φιγουράρει μόνη και αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της ΕΣΠΕΘΡ. Μετά από τη δύσκολη, ψυχωμένη, αγχωτική και αντρίκεια δραπέτευση της περασμένης Κυριακής από το Γήπεδο της Καλαμίτσας και κλείνοντας τον πρώτο γύρο, βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της χρονιάς.

-Το Σάββατο στο πρώτο πραγματικά μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς, με αντίπαλο τον Α.Ο. Καβάλας θα κριθούν πολλά. Στην προσπάθεια όμως αυτή δεν αρκεί μόνο η θέληση και η απόδοση των παικτών. Είναι απαραίτητη και η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΛΑΘΛΩΝ.

Όλων αυτών που στηρίζουν, συμπαθούν ή αγαπούν την ομάδα του Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου. Από όλους εσάς ζητούμε να παρευρεθείται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γήπεδο Σουφλίου για να πάρουμε όλοι μαζί μία μεγάλη νίκη. Μία νίκη χρυσάφι, μία νίκη ώθηση, μία νίκη απογείωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!