ΕΠΣ Θράκης: Επεισοδιακός με 2 αποβολές και 4 γκολ ο ημιτελικός ανάμεσα σε Σιδηροχώρι και Ίασμο

 

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, δύο αποβολές και πολλές δυνατές μονομαχίες (φώτο από το χθεσινό παιχνίδι από το Περισκόπιο), η κάτοχος του Κυπέλλου Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου νίκησε στον πρώτο ημιτελικό με 3-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και πλέον στις 22 Φεβρουαρίου θα προσπαθήσει να διατηρήσει το προβάδισμα και να βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του θεσμού.

Από την άλλη ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα προσπαθήσει σε 13 ημέρες να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί αυτός στον τελικό του Κυπέλλου, έχοντας όμως δύσκολο έργο, ενώ έχασε και δύο ποδοσφαιριστές με κόκκινη κάρτα.

Το 1-0 έγινε στο 20′, όταν από σέντρα του Γάιδα, ο Κοσίης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Δόξας. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές φάσεις, όμως να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Συγκεκριμένα στο 57′ ήταν σειρά του Γάιδα να γίνει εκτελεστής και να πετύχει με πλασέ το 2-0, ύστερα από ωραία σέντρα του Τουρασανίδη. Στο 61′ ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έμεινε με 9 παίκτες. Αρχικά ο Αντωνιάδης έκανε ένα σκληρό φάουλ και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κουμπαράκη, ενώ υπήρξαν νεύρα και διαπληκτισμοί ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Εκεί ο Βιόπουλος, που είχε αψιμαχία με έναν αντίπαλο του, έκανε μία χειρονομία προς τους φιλάθλους που έβλεπαν τον αγώνα. Ο δεύτερος βοηθός Γιασάρης τον είδε, μετέφερε το τι έγινε στον διαιτητή της αναμέτρησης και αυτός με τη σειρά του απέβαλε τον παίκτη του Ιάσμου, ενώ έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Σιδηροχωρίου.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Μέγας Αλέξανδρος όχι μόνο δεν κλείστηκε, αλλά κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Στο 81′ ο Γιαννακιτσίδης ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής Κουμαράκης έδειξε το σημείο του πέναλτι και από τα 11 μέτρα ο Μπίμπαση έκανε το 2-1. Όμως η δόξα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στις καθυστερήσεις ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαυράκη, ο Ανδρέου έκανε το τελικό 3-1.