ΕΠΣ Έβρου: Στα ημιτελικά η Ένωση Άνθειας Αριστείνου μετα την δεύτερη νίκη επί του χωρίς προπονητή Ιπποκράτη!

 

Σε ένα παιχνίδι που εξ’ αρχής υπήρχε ένα ξεκάθαρο φαβορί μετά και το αποτέλεσμα του πρωτο παιχνιδιού του προημιτελικού η ομάδα της Ένωσης Άνθειας Αριστεινου νίκησ εμε 3-1 τον Ιπποκράτη και με συνολικό σκορ 5-2 πέρασε στα ημιτελικα όπου θα βρει την φορμαρισμένη Θράκη Φερών.

Στην πρωτη μεγαλη ευκαιρία της συνάντησης στο 11′, η Ένωση σε σέντρα του Δορουγιδένη και μετά από αλεπάλληλα λάθη της αμυνας στην επαναφορά από την απόκρουση του Βογιατζή σε σουτ του Μιχαλτσίδη ο Καλέτσιος σκόραρε. Σχετικά γρήγορη ήταν η απάντηση του Ιπποκράτη οταν στο 23′ ο Πατσιώρας με αυτογκολ με κεφαλια σε εκτέλεση φαουλ θα ισοφαρίσει σε 1-1 και θα δωσει προσωρινά ελπίδες στους φιλοξενούμενους (φώτο αρχείου). Στο 32′ σε σεντρα και πάλι του Μιχαλτσίδη η Άνθεια έβαλε το δεύτερο της γκολ στο ματς με τον Μαρασλή που στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άνθειας σκόραρε εναντίον της πρώην ομάδας του κανοντας το 2-1.

Πλεον ο Ιπποκράτης έπερεπε να σκοραρει δυο φορές για να πάρει την πρόκριση αλλα η ποιότητα των παιχτών του Μιχάλη Φλώρου δεν επέτρεψε κατι στους αντιπαλους αντιθετα αυτοί πίεσαν για τριτο τερμα και σκοραραν λίγο πριν το φινάλε. Συγκριμένα στο 81’και ο Δορουγιδένης και πάλι θα βγάλει μία όμορφη σέντρα και ο Τσαπάνης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης η απουσία του προπονητή του Ιπποκράτη Κώστα Βουρδόγλου λόγω εργασίας αλλά και η εμφανιση των Βασίλη Γεωργαντζόπουλου και Γιώργου Μαρασλή εναντίον της παλιάς τους ομάδας με τον δέυτερο μάλιστα να σκοράρει.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ: Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Δορουγιδένης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Καλέτσιος (73′ Απότας), Μιχαλτσίδης, Πατσιώρας, Καρασερίδης, Γεωργαντζόπουλος (56′ Εφραιμίδης), Μαρασλής (80′ Μαλτέζος).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Βογιατζής, Τζουμάκας, Φουρνουτζής (Μαργαρίτης), Σίσκος,  Πυλούδης (41′ Τσακανίκας), Κωνσταντάκης, Γεωργίου (45′ Κατσαμάγκας), Μεντίζης, Μαλλιώρας, Γαλανός, Καρίπης.