Χωρίς τις Βασίλισσες η αποστολή της Μεικτή Θράκης που θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά στα Σκόπια

 

Ανακοινώθηκε η αποστολή των κοριτσιων από τον ΑΟ Θράκης και Ροδόπη 87′,  αλλά χωρίς την Βασίλισσα Θράκης αφού θα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και θα συναπαρτίζουν την επονομαζόμενη Μεικτή Θράκης, η οποία θα είναι ενισχυμένη από τις Καβάλα 86′, Δόξα Δράμας 2016, Πανσερραϊκή και Αγ. Γεώργιο Νέας Κρήνης, θα πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα γίνει στις 17-19 Φλεβαρη.

Συγκεκριμένα η μεικτή αυτή ομάδα με προπονήτρια την Βίκυ Περιβολοπούλου θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου που οργανώνει η ομάδα της πόλης Τιβέρια σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Στρούμιτσα από τα Σκόπια.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν και η Μπρέζνιτσα από το Μαυροβούνιο, η Σπόρτικα από την Βουλγαρία, η Τιβέρια και η Μεικτή Θράκης από την Ελλάδα, που ως ομάδα είχε συσταθεί για πρώτη φορά πριν ένα χρόνο στο τουρνουά του ΑΟ Θράκης της Αλεξανδρούπολης.

Η αποστολή θα αποτελείται από 18 αθλήτριες (5 ΑΟ Θράκης, 7 Ροδόπη ’87, 2 Δόξα Δραμας, 2 Αγ. Γεώργιος Κρήνης, 1 Καβάλα ) 2 τεχνικούς και 2 φροντιστές και η τεχνικός Βίκυ Περιβολοπούλου ενημέρωσε τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στην αποστολή και θα είναι οι εξής:

Μανιάκα Στέλλα – Πανσερραϊκή

Σεβδαλή Δήμητρα – Α.Ο. Θράκης

Γκίρτζαλη Αφροδίτη – Α.Ο. Θράκης

Γεωργαλή Ελένη – Α.Ο. Θράκης

Ματοσιάν Ελένη – Α.Ο. Θράκης

Καργιώτη Παναγιώτα – Α.Ο. Θράκης

Τσουκαλά Έρικα – Ροδόπη 87

Ζαχαριά Μαρία – Ροδόπη 87

Γιαμπούρη Σωτηρία – Ροδόπη 87

Σωκράτους Στέφανη – Ροδόπη 87

Γεωγοπούλου Αναστασία – Ροδόπη 87

Πατεράκη Ανθούλα – Ροδόπη 87

Κουφού Μαρία – Ροδόπης 87

Στεφανία Καρακουλάκη – Καβάλα 86

Σειργιανίδου Κατερίνα – Δόξα Δράμας 2016

Χριστοφυλάκη Μαρία – Δόξα Δράμας 2016

Τζεμπέλου Ευαγγελία – Αγ Γεώργιος Νέας Κρήνης

Δώρα Παπά – Πρίφτη – Αγ Γεώργιος Νέας Κρήνης

 

Τεχνικό δίδυμο : Βίκυ Περιβολοπούλου και Ευαγγελία Βαλασούδη

Φροντιστής : Αναστασία Κάκου

Αρχηγός αποστολής : Πρόεδρος Α.Ο. Θράκης

Η ομάδα ενημερώνει πως οι συγγενής και φίλοι της ομάδας αυτής μπορούν να ταξιδέψουν με την αποστολή της Μεικτής και να γνωρίσουν την πόλη της Στρώμνιτσας με τις υπέροχες καρναβαλικές εκδηλώσεις με το ειδικό ποσό των 75,00 ευρώ όπου και συμπεριλαμβάνει δύο διανυκτέρευσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και γεύμα ή βραδινό και μεταφορικά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν στο τηλ: 6945221871 και να καταθέσουν το ποσό συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό του Α.Ο. Θράκης (ALPHA BANK IBAN: GR 26 0140 92009200 0200 2024 982 – BIC CRBAGRAAXXX)