ΕΠΣ Ξάνθης: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Εχίνο και Θαλασσιά ενόψει ρεβάνς

 

Σημαντικό πλεονέκτημα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου απέκτησε ο Εχίνος Σπορ καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Αναγέννησης Θαλασσιάς με σκορ 2-1.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για την ομάδα του Εχίνου καθώς μόλις στο 1′ λεπτό της αναμέτρησης ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του πρώτου σκόρερ της ομάδος Χότσκα Τουγκάι που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα αμυντικού και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Η μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση Θαλασσιάς δεν άργησε να έρθει όταν στο 20′ ο Στέλιος Τουργαίδης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Εχίνου. Στο 32′ ο Εχίνος προέβη στην πρώτη του αλλαγή και μάλιστα αναγκαστική όταν ο τερματοφύλακας σε μια άσχημη πτώση του προσπαθώντας να αποκρούσει την μπάλα, έβγαλε τον ώμο του και αποχώρησε τραυματίας. Στο 45′ λεπτό ο Εχίνος έφτασε μία ανάσα από το να πάει στα αποδυτήρια με αέρα 2 τερμάτων, όμως ο σκόρερ του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο Χότσκα με σουτ εντός περιοχής σημάδεψε το δοκάρι του Περπερή.

Στο δεύτερο 45λεπτό, η ομάδα του Εχίνου μπήκε στο γήπεδο εξίσου δυνατά έχοντας ως στόχο να πετύχει ακόμη ένα τέρμα παίρνοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στο γήπεδο της Θαλασσιάς. Κάτι τέτοιο το κατάφερε στο 60′ όταν ο νεαποκτηθείς από την ομάδα του Αστέρα Μαγικού και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Γεωργιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0 νικώντας εκ νέου τον Περπερή. Η απάντηση της Αναγέννησης ήρθε στο 75′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τουργαίδη Σ., ο νεαρός στόπερ της ομάδος της Θαλασσιάς Μπάτζιος με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Εχίνου πετυχαίνοντας το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ για την ομάδα του. Στο υπόλοιπο την αναμέτρησης και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Εχίνος κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα πετυχαίνοντας μία νίκη που του δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού για την πρόκριση στον τελικό.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σερκ. Γιουρούκ – Εκρ. Καμπούρ):Μαυροματίδης(32′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης Κ.), Μπαϊρακταρίδης, Μποασί, Τζομιάδης, Παρσαντανιάν, Μιχαηλίδης(68′ Καδρή Χ.), Σερίφογλου, Κισσά, Καβάς Μεμεταλή, Γεωργιάδης, Χότσκα(90′ Κουράκ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ(Γ. Αποστολίδης): Περπερής, Βασιλειάδης, Παπαδημητρίου, Βουλγαρίδης(45+2), Μπάτζιος, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Μυλωνάς, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης Π., Κωτίδης