ΕΠΣ Έβρου: Με προπονητή τον Πασχάλη Ζαπαρτίδη προχωρά στην ίδρυση (και) ανδρικού τμήματος ο ΑΟ Θρακης

 

Ο ΑΟ Θράκης είναι γνωστός στους ποδοσφαιρικούς κύκλους ως η μοναδική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Θράκης. Στοχεύει ωστόσο να αποκτήσει και ανδρικό τμήμα, το οποίο θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου με υπεύθυνο προπονητή τον Πασχάλη Ζαπαρτίδη, που μόλις τον περασμένο μήνα ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Έβρο Σουφλίου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θράκης αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης (Α.Ο.Θ.) μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης αθλητικής παρουσίας και ειδικότερα  παρουσίας της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία και Αντρικού Τμήματος Ποδοσφαίρου με τη νέα Αθλητική Περίοδο και ταυτόχρονα με την εξέλιξη των τμημάτων ακαδημιών για κορίτσια, να λειτουργήσει και ακαδημίες για αγόρια 5-15 ετών.

Υπεύθυνος ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Θράκης (Α.Ο.Θ.) συνεχίζει ο Κος Πασχάλης Ζαπαρτίδης, σε συνεργασία με την Κα. Ευαγγελία Βαλασούδη, υπεύθυνη της επιτυχημένης πορείας του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Τονίζεται ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αθλητικού Ομίλου Θράκης (Α.Ο.Θ.), έχει ως φιλοσοφία να ΕΝΩΣΕΙ και να στηρίζεται αποκλειστικά στα μέλη και στους φίλους του αθλήματος.

Στόχος του εγχειρήματος αυτού είναι η δημιουργία πρότυπων ομάδων Ανδρών και Γυναικών, με υγιή συμμετοχή στις Εθνικές Κατηγορίες.

Συνθήματα μας:

Αγωνιστικό:¨ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ¨

Ακαδημίες: ¨ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ¨

Με πυλώνα την φιλοσοφία μας η οποία εκφράζεται από τα δύο συνθήματα μας, για τη δημιουργία υψηλού επιπέδου Ανδρικού και Γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ επίσημα η έναρξη ολοκληρωμένου ποδοσφαιρικού τμήματος του Αθλητικού Ομίλου Θράκης (Α.Ο.Θ.), που θα περιλαμβάνει:

Ακαδημίες Αγοριών / Κοριτσιών 5-15 ετών και Αντρική / Γυναικεία Ομάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές των παιδιών τους (Αγόρια/Κορίτσια) στις ακαδημίες ή για εγγραφή των αθλητών και μελών στην αντρική ποδοσφαιρική ομάδα, μπορούν να απευθυνθούν :

1) Γραφεία Αθλητικού Ομίλου Θράκης: Δημοτικό Στάδιο Αλεξ/πολης “Φώτης Κοσμάς

2) Προπονητικές εγκαταστάσεις : Δημόσια ΚΤΕΟ Αλεξανδρούπολης.

3) Υπεύθυνο Ανάπτυξης Ποδοσφαιρικού Τμήματος Α.Ο.Θ. : Πασχάλη Ζαπαρτίδη, Τηλ: 6948261503 και Γυναικείου Τμήματος Ευαγγελία Βαλασούδη, Τηλ: 6947601195