Volley League: Τίμησαν τους Δαρίδη και Γκονζάλες αλλά ξέχασαν τον… Δημητριάδη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξένησε το περασμένο Σάββατο τον Παναθηναϊκό και με την ευκαιρία, οι ιθύνοντες της ομάδας υποδέχθηκαν και τα πρώην παιδιά τους, που έχουν τιμήσει την φανέλα της ομάδας αλλά πλέον τιμούν αυτήν με το τριφύλλι. Αλλά όχι όλα.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, προσέφεραν ανθοδέσμες στον Πέπε Γκονζάλες και στον Άκη Δαρίδη. Ωστόσο, μάλλον όχι τυχαία, δεν έκαναν το ίδιο με τον Θωμά Δημητριάδη, που αν και βέρος Αλεξανδρουπολίτης, προφανώς η απόφασή του να διεκδικήσει με προσφυγή τα χρωστούμενα προς το πρόσωπό του τον κατέστησε και persona non grata για την διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός αλλά και μερίδας φιλάθλων – ή τουλάχιστον όχι άξιο βράβευσης.

Τις ανθοδέσμες τις πρόσφεραν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εθνικού. Πιο πριν ωστόσο και η Λέσχη Φίλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε σπεύσει να καλωσορίσει «2 αθλητές που τίμησαν την φανέλα του ΕΘΝΙΚΟΥ στο πρόσφατο παρελθόν. Τον Άκη και τον Πέπε», ξεχνώντας και αυτή τον Θωμά Δημητριάδη. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ίσως ακόμα πιο άσχημη εντύπωση, γιατί εμφανίστηκαν οι «οργανωμένοι φίλαθλοι» της ομάδας να ταυτίζονται με τα συμφέροντα της διοίκησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση υπήρξαν επώνυμοι Αλεξανδρουπολίτες που αντέδρασαν επισημαίνοντας ότι η Λέσχη ξέχασε να αναφέρει στο «καλωσόρισμα» τον Θωμά Δημητριάδη. Ανάμεσά τους ο πρώην προπονητής του Εθνικού  Θανάσης Κασαμπαλής, ο Γιώργος Κουκουράβας αλλά και η Σμαρώ Δέλκου, πρώην μέλος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Όλοι τους εξέφρασαν ανοιχτά την διαφωνία τους με την επιλογή να γίνει αυτή η διάκριση.

Τα σχόλια δεν απαντήθηκαν από την Λέσχη και μόνο όταν έγινε η επισήμανση ότι εκτός από το καλωσόρισμα δεν έγινε ούτε και βράβευση με ανθοδέσμη  στον Θωμά Δημηυριάδη, από την Λέσχη Φίλων του Εθνικού διευκρινίστηκε ότι «Η λέσχη δεν έδωσε καμία ανθοδέσμη στον αγώνα». Ωστόσο κάποια εξήγηση για τον λόγο που ξεχάστηκε ο Δημητριάδης στην αρχική της ανάρτηση δεν δόθηκε, ακόμα και μετά από αυτήν την επισήμανση. Μια σιωπή που ωστόσο στα αυτιά των περισσοτέρων ακούστηκε εκκωφαντική.

Και πιο πολύ σε αυτά του Μάκη Δημητριάδη, που με την σειρά του το πρωί της Τρίτης έλαβε την σκυτάλη και αποφάσισε και αυτός επώνυμα να τοποθετηθεί στο θέμα με πρωινή του ανάρτησή του στο facebook. Εκεί έγραψε: «Ευχαριστούμε τους πραγματικούς φίλους του Εθνικού που καλωσόρισαν το παιδί μας. Ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι σ΄αυτή την πόλη γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει προσφέρει ο καθένας. Ευτυχώς, ο κόσμος εμπνέεται από τους ΑΘΛΗΤΕΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ κι όχι από τους ιθύνοντες, που στερούνται αθλητικού πολιτισμού».

Δείτε παρακάτω τις επίμαχες αναρτήσεις (και τα σχόλια που τις συνοδεύουν)…