Τρία τα μετάλλια για τους αθλητές της Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ του Καρέα

 

Σε άλλο ένα πανελλήνιο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αυτή τη φορά στον Καρέα, έκλεψαν τιςπαραστάσεις οι αθλητές του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης.

Ο Κίμωνας Μήτκας (ασημένιος) και ο Γιαννάκης Πιστόλας (χάλκινος) στους παμπαίδες και η Θεοδώρα Βασιλειάδου (ασημένια) στις κορασίδες ήταν οι αθλητές που τελικά ξεχώρισαν και έφεραν τα μετάλλια στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στην ομάδα συμμετείχαν και οι Σωτηρόπουλος Σωτήρης, Μύρος Νικηφόρος, Τσίτσιος Φίλιππος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Πιστόλα Κωνσταντίνα, Χατζηκύρκα Ελισάβετ, με θέσεις στην οκτάδα και δεκαεξάδα.

Στη κατηγορία των παμπαίδων ο μικρός Γιαννάκης Πιστόλας όπου κέρδισε όλους τους αγώνες κατάταξης και πήρε την τρίτη θέση, πίσω από τον Μαδέση της ΑΕΚ που αναδείχθηκε 1ος και τον  Μήτκα του εθνικού που αναδείχθηκε 2ος. Σημείωσε έτσι μία τεράστια επιτυχία, δείχνοντας ότι υπάρχει και παρόν και μέλλον, για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Αλεξανδρούπολης.

Ο Κίμωνας Μήτκας ήταν Νο 2 στο rank list και έπαιξε πάλι στον τελικό αλλά δεν μπόρεσε αυτήν την φορά να κερδίσει τον Μαδέση, που είναι το Νο. Όσο για την Θεοδώρα Βασιλειάδου (που φέτος αγωνίζεται με την ομάδα του ΓΑΟΠ) δεν μπόρεσε στο τέλος να κάνει την υπέρβαση στο κόντρα σετ, χάνοντας στον τελικό 3-2 μετά από εξαιρετική απόδοση, από την διεθνή αθλήτρια και συμπαίκτρια της στον ΓΑΟΠ Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Μάλιστα επειδή κράτησε τόσο ο αγώνας, έχασε και το… αεροπλάνο για Αλεξανδρούπολη. Οι προπονητές της ομάδας Ανδρέας Νικολακάκης και Άγγελος Τσίμας είδαν τους αθλητές να αποδίδουν τα μέγιστα και αν μη τι άλλο επέστρεψαν ευχαριστημένοι στην Αλεξανδρούπολη για πρώτη φορά με τρία μετάλλια, ανανεώνοντας το ραντεβού για το πολύ μεγάλο τουρνουά της ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης, όπου η ομάδα θα είναι πολυπληθέστερη.