ΕΠΣ Ξάνθης: Ένας… μουσουλμάνος παίκτης τυχερός στην κοπή της βασιλόπιτας του Αστέρα Μαγικού

 

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η ομάδα του Αστέρα Μαγικού σε πολύ καλό κλίμα με παρόντες όλους τους παίκτες και τον προπονητή αλλά και διοικητικά μέλη της ομάδας του Αστέρα όπως ο Ελευθεριάδης Λεωνίδας και ο Ελευθεριάδης Παναγιώτης. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην ταβέρνα «Αρίστος» που ανήκει στον πατέρα ενός εκ των ποδοσφαιριστών του Μαγικού και συγκεκριμένα του Σταύρου που από τον περασμένο Οκτώβρη μεταγράφηκε στην ομάδα του Αστέρα από την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο Μεμέτ Φουρκάν που έλαβε χρηματικό ποσό ως δώρο από την διοίκηση, καθώς βρήκε το φλουρί στο κομμάτι βασιλόπιτας που του μοιράστηκε.

Κοινώς, ένας μουσουλμάνος παίκτης αναδείχθηκε τυχερός σε μια καθαρά χριστιανική παράδοση, δίνοντας ένα ακόμα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Θράκη.

Έχοντας εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της, ο Αστέρας Μαγικού προετοιμάζεται για την μάχη των πλέι οφ καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.