Τέλος από την Δέλτα Τηλεόραση Θράκης η μοναδική αθλητική της εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»

 

Δεν προβλήθηκε από την Δέλτα Τηλεόραση Θράκης το βράδυ της Δευτέρας η καθιερωμένη τον τελευταίο ενάμισι χρόνο αθλητική εκπομπή «Πάμε Γήπεδο». Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής Βλαδίμηρος Αρζίδης και Κώστας Αλεξόπουλος ενημερώθηκαν ότι η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί.

Η εκπομπή είχε ξεκινήσει πριν ενάμισι χρόνο, έχοντας και ως τρίτο πρόσωπο στην παρουσίαση την Ρένα Καλαϊτζίδου που στα μισά του δρόμου αποχώρησε. Είχε διαδεχθεί την εκπομπή «Κόκκινη Κάρτα» του Σάββα Καλδουρμίδη, που προβαλλόταν από την ίδια συχνότητα τα βράδια της Δευτέρας τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον η Δέλτα Τηλεόραση, που ήταν από τα λίγα κανάλια της Θράκης που είχαν σταθερή αθλητική ζώνη, μένει χωρίς αθλητική εκπομπή.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook, αλλά και ένα πεντάλεπτο βίντεο, οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτισαν διαδικτυακά το κοινό τους, αφού φαίνεται ότι δεν τους επετράπη καν να έχουν την ευκαιρία να το κάνουν τηλεοπτικά – για μια τελευταία φορά. Δηλώνουν πότι θα παραμείνουν ενεργοί στα αθλητικά δρώμενα μέσω του ίντερνετ, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα και πλήγμα για τον τοπικό αθλητισμό να σταματά οποιαδήποτε προσπάθεια που έχει στόχο την ανάδειξη και προβολή των τοπικών ομάδων και αθλητών.

Η ανάρτηση από την σελίδα του «Πάμε Γήπεδο»:

«Ενάμισης χρόνος διαδρομής έλαβε τέλος!?
Ευχαριστούμε για την στήριξη και την ανταπόκριση σας! ⚽⚾?»