Photos: 200 κλικ από την γιορτή της ΕΠΕ και την βράβευση Μιχαλεντζάκη και Καρυπίδη παρουσία Ραγκούση και Ταξιλδάρη

 

Παρουσία δεκάδων προσωπικοτήτων, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι αθλητές που εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα στους παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν ο εβρίτης χρυσός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης αλλά και ο συναθλητής του Δημήτρης Καρυπίδης, που αναδείχθηκε πέμπτος στο αγώνισμά του στο Ρίο. Επίσης τιμήθηκαν οι προπονητές του Τάσος Καλιτσάρης και Γιώργος Τυλιγαδάς. Δεν κατάφεραν να παραστούν οι ξανθιώτισσες πρωταθλήτριες Μαρία Καλπακίδου και Σεμιχά Ριζάογλου.

Στην εκδήλωση παρών ήταν ο πρόεδρος του Ηρόδικου Κομοτηνής Μιχάλης Ραγκούσης αλλά και ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Άλεξ Ταξιλδάρης. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση που μας παραχώρησαν ευγενικά οι θρακιώτες φωτογράφοι Νίκος και Πελαγία Καρανικόλα, που κάλυψαν για λογαριασμό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής την εκδήλωση.

Άλλωστε ο καταγόμενος από την Μαρώνεια Νίκος Καρανικόλας ήταν και ο μόνος έλληνας φωτογράφιος στο Ρίο και είχε προσφέρει στο ThrakiSportS και τις αγαπημένες του φωτογραφίες από την διοργάνωση που κάλυψε φωτογραφικά για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία (θυμηθείτε το σχετικό θέμα με ένα κλικ ΕΔΩ).