Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις μετά το επεισοδειακό παιχνίδι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Καβάλα

 

Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την Καβάλα προέβησαν παίκτες και προπονητές.

Από την μεριά του Ορφέα ο προπονητής της ομάδας Καμαράκης αρνήθηκε να παραστεί στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εκφράζοντας πολλά παράπονα για την διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης με τον Βασίλη Καραγκιόζη και αρχηγό του Ορφέα να παίρνει την θέση του.

Πρώτος μίλησε για την φιλοξενούμενη ομάδα ο Άγγελος Διγκόζης που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Ξάνθης πριν ακολουθήσει την προπονητική καριέρα. Στις δηλώσεις που προέβη αρχικά τόνισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και την αγωνιστικότητα την οποία έδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι ταξιδεύοντας στην πόλη της Ξάνθης. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και νυν προπονητής της Καβάλας δεν θέλησε να σταθεί και να σχολιάσει την διαιτησία της αναμέτρησης.

Εκπρόσωπος των παικτών της Καβάλας προκειμένου να παραστεί στην συνέντευξη τύπου ήταν ο Λιτσκας πρώην παίκτης του Πανθρακικού και του Έβρου Σουφλίου με καταγωγή από τον Έβρο. Ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τους φιλάθλους της Καβάλας που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο συγκεκριμένο εκτός έδρας παιχνίδι δίνοντας βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου του ΑΟΞ. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου η ομάδα της Καβάλας να πάρει το καλύτερο δυνατό ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός του Ορφέα Ξάνθης Βασίλης Καραγκιόζης ο οποίος στάθηκε εξ’ ολοκλήρου στα διαιτητικά λάθη αλλά και τις αποφάσεις του διαιτητή κ. Τσαπάρα αρνούμενος να σχολιάσει τα αγωνιστικά του παιχνιδιού. Τόνισε αρχικά πως η διαιτησία του κ. Τσαπάρα ήταν τραγική και πως πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που αγωνίζεται βλέπει τόσες και τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις. Έκλεισε λέγοντας πως η συγκεκριμένη διαιτησία μόνο κακό μπορεί να κάνει στην κατηγορία και δεν αρμόζει σε τέτοιου επιπέδου πρωταθλήματα.