ΕΠΣ Ξάνθης: Συνέχεια επιτυχιών με εμφατικό τρόπο για τον Άρη Αβάτου που έκανε το Μαγικό να βλέπει… αστεράκια

 

Εμφατική εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αστέρα Μαγικού πέτυχε ο εξάσφαιρος Άρης Αβάτου που με το τρίποντο που κατέκτησε απομακρύνθηκε από την πέμπτη θέση και την Ασπίδα Ξάνθης κερδίζοντας πόντους ενόψει των πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άρη είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρνει να παραβιάσει την εστία του Μαγικού και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 40′ λεπτό ο Σουκρήογλου Σουκρή με μακρινό σουτ κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Αστέρα και να πραγματοποιήσει το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης που άνοιξε και λογαριασμό με την νέα του ομάδα, με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη Αβάτου ήταν καταιγιστική σημειώνοντας άλλα 4 τέρματα. Αρχικά στο 54′ ο Χαριτίδης ευστόχησε από τα 11 βήματα γράφοντας το 3-0 ενώ ο Σακαλή Χασάν στο 65′ και στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 6-0 πραγματοποιήθηκε από τον Θωμαίδη στο 70′  με δυνατό σουτ και τον Δόντσο στο 80′ λεπτό με κεφαλιά.

Διαιτηής της αναμέτρησης ήταν ο   Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους Κουλά Χασάν και Γκοντόλια.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Βασιλειάδης, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρήογλου Σουκρή (60′ Ξανθόπουλος), Πασχαλάκης (60′ Δόντσος), Δεσύλλας, Κοτόπουλος (60′ Θωμαίδης), Χαριτίδης, Ευθυμιάδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ: Θεοχάρους, Ζώτος, Σαββόγλου (46′ Ταιρίδης), Βούλκος, Σακαλή Χασάν, Γκίνης, Σταύρου, Σπυριάδης, Ξαντινίδης (60′ Δάγκας), Ανδρέου (46′ Φειμή Ιλκέρ), Κιαχίδης