Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Στην Αγιά αγωνίζεται η Ασπίδα Ξάνθης, με στόχο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ασπίδα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη και ταξιδεύει στην Αγιά με πολύ καλή ψυχολογία και με μόνο φόβο το κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ερμής είχε νικήσει στο Εύμοιρο με 69-71. Την αποστολή στην Αγιά ακολούθησαν οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης.

Τη Νεάπολη αντιμετωπίζει η ΑΕ Κομοτηνής στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Κομοτηνής νίκησε τον Παναθλητικό με 64-59, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕ Κομοτηνής είχε νικήσει με 73-62.

Επιστροφή στην Κομοτηνή μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για τον ΓΑΣ, ο οποίος υποδέχεται τον Ζέφυρο. Ο ΓΑΣ προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θα ψάξει την πέμπτη για να αγκαλιάσει την παραμονή. στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ζέφυρος είχε νικήσει στη Θεσσαλονίκη με 73-49.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας υποδέχεται στο Εύμοιρο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Καλαμαριάς είναι στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η Ασπίδα προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Ολύμπια Λάρισας με ανατροπή 16 πόντων. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Απόλλωνας είχε νικήσει με 61-35. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι Καραλίδου Σταυρούλα, Μαμαλίγκατζη, Σαρβάνη, Μεχμέτ Ουστά, Κουτρουβέλη, Σακουλάκη, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή, Σουλιώτη, Καρακώστα και Λαζαρίδου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here