LIVE η Γ’ Εθνική: Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλας και Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου

 

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Ορφέας Ξάνθης – Καβάλα και Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Για τις επόμενες ώρες από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις στους αγώνες Ορφέας Ξάνθης – Καβάλα και Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου. To ThrakiSportS παράλληλα θα σας ενημερώνει και για την εξέλιξη στα άλλα  ματς του πρώτου ομίλου ης Γ’ Εθνικής.

Ώρα 14:22 Στην Ξάνθη ο Ορφέας μετά από περίπου δέκα μέρες, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Μακεδονικό Φούφα, αντιμετωπίζει σε γειτονικό ντέρμπι τον ΑΟ Καβάλας.

Ωρα 14:24  Στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο πλαστικό της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Προσκυνητών φιλοξενεί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ώρα 14:27 Ωστόσο η είδηση της εβδομάδας ήταν η απόσυρση από το πρωτάθλημα της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, γεγονός που σημαίνει ότι και του χρόνου οι δυο ομάδες της Θράκης θα είναι στην Γ’ Εθνική αφού έπεφτε μόλις μία και πλέον είναι και επισήμως γνωστή.

Ωρα 14:30  Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 14:33  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 14:36  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:38 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 14:41  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:46  Στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής η Δόξα Προσκυνητών έχοντας νέο προπονητή τον Γιάννη Πουρλιάγκα θα παραταχθεί στο αρχικό σχήμα με την εξής σύνθεση: Περτσάς, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Ιωαννίδης, Δραγανίδης, Κεϊτά, Καλής, Βάσκος

Ωρα 14:48  Για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ξεκινούν οι εξής: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Ρούμπος, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Αλμπάντης, Τσουμασχαβίλι.

Ωρα 14:52  Την αναμέτρηση Προσκυνητών – Παραλιμνίου θα διευθύνουν  οι Τσοπουλίδης, Βαμβακίδης, Ζαφειρίου της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ το ματς του Ορφέα με τον ΑΟΚ οι Τσαπάρας, Αναστασιάδης, Κρυωνάς από τις Σέρρες.

Ωρα 14:57  Ας δούμε με την ευκαιρία το υπόλοιπο πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής. Σήμερα έχουμε την 18η αγωνιστική και εκτός από τα δυο ματς των ομάδων της Θράκης που μεταδίδουμε, έχουμε και τις εξής αναμετρήσεις για τις οποίες επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξή τους:  Μακεδονικός Φούφα – ΑΟ Καρδίας, ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης, και Καμπανιακός – Εορδαϊκός. Ρεπό έχει η Ναουσα ενώ θυμίζουμε ότι Αλμωπός Αριδαίας- ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 3-0 άνευ αγώνα μετά την αποχώρηση της ομάδας από τα Γρεβενά.

Ωρα 15:02  Ξεκινούν σιγά σιγά τα παιχνίδια και πάμε να δούμε τις συνθέσεις και στην Ξάνθη, όπου για τον Ορφέα έχουν παραταχθεί στο βασικό σχήμα οι Ρούφος, Μαλαδένης, Μακράκης, Τζαμπάζ Χαλήλ, Μπουνταγκίδης, Καρά Αλή, Μαυρόπουλος, Μελισόπουλος, Τουγιαλ Ονουρ, Καραγκιόζης Β.,  Καραγκιόζης Γ..

Ωρα 15:04  Για τον ΑΟ Καβάλας οι πρώτοι έντεκα είναι οι Συριτούδης, Τσέλος, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Λίτσκας, Ζυγκερίδης, Κυζιρίδης, Μπλιος, Καλλιβώκας και Πτηνόπουλος.

Ωρα 15:09  Στην Κομοτηνή στο πέμπτο λεπτό γύρισμα του Τσουμασχαβίλι, η μπάλα κάπου κοντράρει και βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του Περτσά. Πρώτη μεγάλη στιγμή για το Παραλίμνι που έχει μπει καλύτερα στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά.

Ωρα 15:13   Στην Ξάνθη πρώτη ευκαιρία για τον Ορφέα στο 10ο λεπτό με ωραίο σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη, διώχνει σε κόρνερ ο εβρίτης τερματοφύλακας της Καβάλας.

Ωρα 15:16  Στην Κομοτηνή στο 13′ επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά του Λιάρα, ο οποίος βγήκε πίσω από την αριστερή πλευρά της άμυνας της Δόξας, όμως τελευταία στιγμή θα προλάβουν να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Ωρα 15:18  Γκολ στην Ξάνθη για την Καβάλα. Στο 12′ ανοίγει το σκορ. Σκόρερ ο Μπαντάνης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυζιρίδη. Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλας 0-1.

Ωρα 15:21  Στην Κομοτηνή στο 16′ τεράστια ευκαιρία για το Παραλιμνι με τον Γαϊδατζη, ο οποίος πέρασε τον Περτσά και πλάσαρε στην κενή εστία, όμως ο Λειβαδιώτης πρόλαβε και έσωσε πάνω στη γραμμή

Ωρα 15:25  Γκοοοοολ για τον Ορφέα στην Ξάνθη. Στο 19ο λεπτό ισοφαρίζει η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή με τον Μελισσόπουλο που με κοντινή προβολή εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και ισοφάρισε. Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλας 1-1.

Ωρα 15:29  Στην Κομοτηνή νέα ευκαιρία για το Παραλίμνι. Στο 24′ σέντρα του Γαλακτερού από τα αριστερά, ο Λιάρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ωρα 15:31  Στα άλλα ματς της αγωνιστικής το σκορ έχει ανοίξει μόνο στο Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης που σφυρίζει ο Κουμπαράκης και είναι ήδη 2-0 για την γηπεδούχο ομάδα.

Ωρα 15:33  Στην Κομοτηνή νέα ευκαιρία για το Παραλίμνι, Στο 28′ ο Λιάρος θα βγει πίσω από την άμυνα της Δόξας και προσπάθησε με ψιλοκρεμαστό πλασέ να κρεμάσει τον Πέρτσα, ο οποίος έδιωξε με τα ακροδάχτυλα

Ωρα 15:36  Στην Ξάνθη από μια αποβολή για κάθε ομάδα. Λίγο πριν την συμπλήρωση ημιώρου ο διαιτητής δείχνει κόκκινη κάρτα στον Μαλαδένη και στον Κυζιρίδη για τα νεύρα τους και τις αψιμαχίες που είχαν οι παίκτες των δύο ομάδων. με δέκα δυνεχίζουν πλέον και ο Ορφέας και η Καβάλα.

Ωρα  15:40  Εχει ανοίξει το σκορ και στο μακεδονικός Φούφα – ΑΟ Καρδίας 1-0 για τουθς γηπεδούχους.

Ωρα 15:44  Στην Κομοτηνή νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 41′ γυριστό ο Λιάρος, μπλόκαρε ο Περτσάς.

Ωρα 15:47  Στην Κομοτηνή μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ το Παραλίμνι. Εντυπωσιακό σουτ βολίδα από τον Τσουμαχασβίλι στο 43′ αλλά κατάφερε να διώξει με υπερέντσαση ο Περτσάς.

Ωρα 15:49  Δοκάρι για το Παραλίμνι στην Κομοτηνή, Στο 44′ πασα Γκαιταρτζή, πλασέ Αλμπάνη στο οριζόντιο δοκάρι του Περτσά που στέκεται τυχερός σε αυτήν την φάση. Δεύτερο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι.

Ωρα 15:52  Τέλος ημιχρόνου στην Ξάνθη. Αποτέλεσμα πρώτου 45λεπτου: Ορφέας Ξάνθης – Αο Καβάλας 1-1

Ωρα 15:53  Τέλος ημιχρόνου και στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτου 45λέπτου: Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0

Ωρα 15:54  Αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 15:57  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 15:59  Άλλος ένα χορηγός της μετάδοσης της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής είναι επίσης και τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 16:02 Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 16:05  Τέλος, χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:07 Πάμε να δούμε και τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του ομίλου στο ημίχρονο συνοπτικά: Μακεδονικός Φούφα-ΑΟ Καρδίας 2-0, Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΠ Βατόλακκου 3-0 α.α.Ορφέας Ξάνθης-Καβάλα 1-1, ΑΠΕ Λαγκαδά-Δόξα Δράμας 0-0, Απόλλων Καλαμαριάς-Νέστος Χρυσούπολης 3-0, Δόξα Προσκυνητών-Απόλλων Παραλιμνίου 0-0, Καμπανιακός-Εορδαϊκός 1-0

Ώρα 16:08 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στα παιχνίδια σε Ξάνθη και Κομοτηνή!
Ώρα 16:09 Αλλαγή για τον Ορφέα, τη θέση του Τζαμπάζ Χαλήλ θα πάρει ο Τορομανίδης!

Ωρα 16:09 Μια αλλαγή για τους γηπεδούχους, βγήκε ο Ιωαννίδης και μπήκε ο Κατσαρός

Ώρα 16:16 Καλή φάση για τον Ορφέα, ο Τουγιάλ έπιασε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Συριτούδης απέκρουσε σωστά.

Ώρα 16:17 Γκοοοοολ για την Δόξα στην Κομοτηνή! Ο Κατσαρός πιάνει ένα σουτ βολίδα και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου κίπερ, αφού πρώτα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του! Δόξα Προσκηνητών – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0!

Ώρα 16:17 Αλλαγή και για την Καβάλα με τον Μελισσόπουλο να αντικαθιστά τον Πτηνόπουλο.

Ώρα 16:18 Στην Κομοτηνή αλλαγή για την Δόξα Προσκυνητών. Στο 58’ βγήκε ο Κλης και μπήκε ο Καμζέλας.

Ώρα 16:22 Στην Κομοτηνή ευκαιρία για την Δόξα προσκυνητών. Σουτ του Κεϊτά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

Ώρα 16:24 Δεύτερη αλλαγή για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Κατρανίτσας μπαίνει και παίρνει τη θέση του Καρά Αλή Ονούρ!

Ώρα 16:26 Στην Κομοτηνή νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους που δείχνουν άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Σουτ από τον λειβαδιώτη λίγο έξω από το γάμα της εστίας.

Ώρα 16:30 Πολύ καλή ευκαιρία για την Καβάλα, με τον Μπλιό να πιάνει ένα απευθείας σουτ μετά την ασθενή απομάκρυνση της άμυνας του Ορφέα, αλλά η μπάλα έφυγε τελικά λίγο άουτ.

Ώρα 16:31 Στην Κομοτηνή, αλλαγή. Έξω Λιάρας, μέσα Σελαματζίδης.

Ώρα 16:32 Δεύτερη αλλαγή για το Παραλίμνι. Έξω ο Ναλμπάντης, μέσα ο Καρακούτης.

Ώρα 16:36 Στην Κομοτηνή, αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 75ο λεπτο. Εξω Αλπάντγς, μέσα Καρακούτης.

Ωρα 16:38 Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην Κομοτηνή. Σέντρα Κοσμίδης, καρφωτή κεφαλιά Γκαϊδατζής και ισοφάριση λιγότερο από ένα τέταρτο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου. Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1

Ώρα 16:38 Άλλη μια αλλαγή πριν λίγο για την Καβάλα, έξω ο Μπλιος, μέσα ο Τζιτζιφάκος. Αλλαγή και για τον Ορφέα, με τον Χαλήλ Ιμπράμ να παίρνει τη θέση του Γιάννη Καραγκιόζη.

Ώρα 16:39 Γκολ για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην Κομοτηνή. Σέντρα Κοσμίδης, καρφωτή κεφαλιά Γκαϊδατζής και ισοφάριση λιγότερο από ένα τέταρτο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου. Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1

Ώρα 16:40 Πάμε να δούμε και τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του ομίλου περίπου στο 80ο λεπτό συνοπτικά: Μακεδονικός Φούφα-ΑΟ Καρδίας 3-0, Αλμωπός Αριδαίας-ΑΕΠ Βατόλακκου 3-0 α.α., Ορφέας Ξάνθης-Καβάλα 1-1, ΑΠΕ Λαγκαδά-Δόξα Δράμας 0-1, Απόλλων Καλαμαριάς-Νέστος Χρυσούπολης 4-0, Δόξα Προσκυνητών-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1, Καμπανιακός-Εορδαϊκός 3-0

Ώρα 16:41 Στην Κομοτηνή ευκαιρία για τους Προσκυνητές. Μπαλιά ο Κατσαρός στον κενό χώρο, σουτ ο Βάσκος, μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ώρα 16:43 Στην Κομοτηνή αλλαγή. Εξω ο Τριαντάφυλλος, μέσα ο Δάντσος.

Ώρα 16:45 Στην Κομοτηνή ευκαιρία για τους φηπεδούχους. Σέντρα Δημητριάδη, μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Κεϊτά πλάσαρε άουτ.

Ώρα 16:48 Γκοοοοοοολ για την Δόξα Προσκυνητών. Βάσκος μπαλιά στον κενό χώρο, βγήκε ο Κατσαρός, πλασέ και Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου 2-1

Ώρα 16:50 Δεύτερη κόκκινη για τον Ορφέα λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ο Μελισσόπουλος, τραβάει τον αντίπαλο του, τον ρίχνει κάτω και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Ώρα 16:52 Στην Κομοτηνή αλλαγή για τους Προσκυνητές, προφανώς και για καθυστέρηση. Βγαίνει ο Κειτά και μπαίνει ο Καρσιώτης

Ωρα 17:55 Τέλος του αγώνα στην Κομοτηνή. Σημαντική νίκη για τους γηπεδούχους. Τελικό αποτέλεσμα: Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων παραλιμνίου 2-1.

Ώρα 17:56 Τέλος του αγώνα και στην Ξάνθη! Ο Ορφέας παίρνει έναν σημαντικό βαθμό, ολοκληρώνοντας μάλιστα το ματς με 9 παίκτες. Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ξάνθης – Καβάλα 1-1.