Γ’ Εθνική: Δύσκολες εντός έδρας αποστολές με Καβάλα και Παραλίμνι για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 1ο Όμιλο, με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται την Καβάλα στην Ξάνθη και την Δόξα Προσκυνητών να υποδέχεται την ομάδα από τις Σέρρες τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Ξεκινώντας από τον Ορφέα Ξάνθης που με 21 βαθμούς βρίσκεται μόνος στην 5η θέση πραγματοποιώντας μια ονειρεμένη πορεία κυρίως εκτός έδρας, υποδέχεται την ομάδα που αποτελει ίσως την δυάσρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος την Καβάλα που αν και ξεκίνησε ενα απο τα φαβορί για την άνοδο γρήγορα εμεινε εκτός. Ο Ορφέας χωρίς άγχος και με στόχο μια ακόμη καλή εμφανιση θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα και την τρίτη του νίκη στο γήπεδο του ΑΟΞ αφού εντός προερχεται από την ήττα με τον Λαγκαδα. Συνολικα στο γηπεδο του ΑΟΞ εχει 2 νικες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τερματα 8 υπερ και 10 κατά.

Η ομάδα της Καβαλας που εμεινε γρηγορα εκτός ανόδου με μόλις 20 βαθμούς βρίσκεται στην έκτη θέση και με νίκη στην Ξάνθη θα περάσει τον αντιπαλός της και στοχευει μεχρι το τελος του πρωταθλήματος να κανει “κορμο” για την νεα χρονια που θα διεκδικήσει την ανοδο. Στο πρωτο γυρο οι δυο ομαδες εμειναν στο 0-0 στην Καβάλα.

Στο γήπεδο του ραδιοφωνικού Σταθμού, η Δόξα Προσκυνητών που με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση και προερχεται από τεκτος εδρας ηττα με 4-2 από την πρωτοπορο Δόξα Δράμας μετα ωστόσο από καλή εμφάνιση, φιλοξενεί το νεοφωτιστο Παραλίμνι που πραγματοποιεί καλή πορεια και με 19 βαθμούς βρίσκεται όγδοο στην βαθμολογία, αν και μετα και την απόσυρση του Βατόλακκου το ενδιαφερον εντωπίζεται μονο στην κορυφή της βαθμολογίας , όπου Δοξα Δραμας, Καλαμαριά και Λαγκαδας θα παλεψουν μέχρι τέλους.

Η ομαδα της Ροδόπης  με νέο προπονητή των Γιάννη Πουρλιάγκα και τον Ιμπραχίμ Κειτά να κάνει ντεμπούτο θέλει την νίκη ώστε να ικανοποιήσει τον κόσμο της Κομοτηνής που πλεον χωρίς τον Πανθρακικό έχει αναγκη να δει ωραίους αγώνες στην πόλη του, αλλα και να επανέλθει στις εντός εδρας νίκες μετα απο καιρό (τελευταια στις 4 Δεκεμβρη με Καμπανιακό). Η Δοξα εντος εχει 2 νικες, 1 ισοπαλία και 4 ηττες με τερματα 5 υπέρ και 7 κατα.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής περιλαμβανει τους αγώνες: Μακεδονικός Φούφας – ΑΟ Καρδίας, Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα, ΑΠΕ Λαγκαδά – Δόξα Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης, Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου και Καμπανιακός – Εορδαϊκός, ενω ρεπό έχει η Ναουσα. Θυμίζουμε Αλμωπός Αριδαίας- ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 3-0 ανευ αγωνα.

Το ThrakiSportS, όπως κάθε εβδομάδα θα σας μεταδώσει απευθείας την εξέλιξη των αγώνων των ομάδων που εκπροσωπούν την Θράκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με παράλληλη ενημέρωση και από τους υπόλοιπους αγώνες του πρώτου ομίλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ