Γ’ Εθνική: “Χρυσή” αλλαγή για τη Δόξα Προσκυνητών ο Κατσαρός στο ντεμπούτο Πουρλιάκα στον πάγκο

 

Η Δόξα Προσκυνητών ήταν αυτή που χαμογέλασε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, παρότι η ομάδα των Σερρών είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες.

Χρυσή αλλαγή για την ομάδα της Δόξας ήταν ο Πάρης Κατσαρός, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο ντεμπούτο του Γιάννη Πουρλιάκα στον πάγκο των Προσκυνητών.

Η ομάδα των Σερρών μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και είχε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 5′ λεπτό και ύστερα από γύρισμα του Τσουμασχαβίλι, η μπάλα κάπου κόντραρε και βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Περτσά. Στο 16′ λεπτό ο Γκαϊδαρτζής βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, πέρασε και τον Περτσά και πλάσαρε στην κενή εστία, όμως ο Λειβαδιώτης πρόλαβε και έσωσε πάνω στην γραμμή. Στο 28′ ήταν η σειρά του Λιάρα να βγει στην πλάτη της άμυνας των Προσκυνητών, προσπάθησε με ψιλοκρεμαστό πλασέ να περάσει την μπάλα πάνω από τον Περτσά, όμως ο τελευταίος απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα. Στο 43′ εντυπωσιακό σουτ βολίδα από τον Τσουμαχασβίλι κατάφερε να διώξει με υπερένταση ο Περτσάς, ενώ ένα λεπτό μετά είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν από πάσα του Γκαϊδαρτζή ο Ναλμπάντης πλάσαρε με την μπάλα να αποκρούει το οριζόντιο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Πάρης Κατσαρός, ο οποίος έδωσε πνοή στην ομάδα της Δόξας και στο 56′ με μία βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι. Στο 62′ σουτ του Κεϊτά πέρασε μόλις άουτ και λίγο αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και του σουτ του Λειβαδιώτη. Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη καλή στιγμή που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γκαϊδαρτζή να νικά με καρφωτή κεφαλιά τον Περτσά, ύστερα από σέντρα του Κοσμίδη. Όμως οι παίκτες της Δόξας δεν πτοήθηκαν και στο 90′ πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, όταν ύστερα από μπαλιά του Βάσκου στον κενό χώρο πετάχτηκε πίσω από την άμυνα του Απόλλωνα ο Κατσαρός και με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Χατζηγιαννάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Ιωαννίδης (46′ Κατσαρός), Δραγανίδης, Κεϊτά (93′ Καρσιώτης), Κλης (58′ Καμζέλας), Βάσκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Ρούμπος, Τριανταφύλλου (86′ (Δέντσας), Λιάρας (76′ Σελαλματζίδης), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (77′ Καρακούτης), Τσουμασχαβίλι.