ΕΠΣ Θράκης: Βαριά τιμωρία για τον Ίασμο! Ψάχνουν έδρα για το μεγάλο ντέρμπι τίτλου με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Βαριά ήταν η τιμωρία από την ΕΠΣ Θράκης για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου για τα επεισόδια στον αγώνα με την Ελπίδα Σαπών (ήττα 1-3) στο τέλος του 2016.

Συγκεκριμένα τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ αλλά κυρίως με ποινή αποκλεισμού της έδρα της για δυο αγωνιστικες, ενώ επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο και στον εκπρόσωπος της ομάδας Μουμίν Εμίν.

Έτσι οι άνθρωοποι του Μέγα (φώτο Rodopisports) πρέπει να αποφασίσουν για την έδρα που θα αγωνιστούν στο μεγάλο ντερμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, αλλα και για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (Σπάρτακος) ή κυπέλλου (Νέο Σιδηροχώρι) που ακολουθεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας. Μεχρι και σήμερα οι παράγοντες της ομάδας ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει την έδρα που θα αγωνιστουν.

Πιο συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης, αποτελούμενη απο τους Χαράλαμπο Παυλίδη, Αγγελική Καστρινάκη, Μουμίν Ογλού Τζεμαλεντήν,πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: α)Την τιμωρία με χρηματική ποινή των 100 ευρώ στην ομάδα του Ιάσμου, β) Την τιμωρία με ποινή αποκλεισμού δυο αγωνιστικής της έδρας του Μέγα Αλεξάνδρου Ιάσμου και γ) Την τιμωρία με χρηματική ποινή των 100 ευρώ στον εκπρόσωπο του Ιάσμου Μουμίν Εμίν