Στον Τάκη Μπακιρτζή το φλουρί της πίτας του τμήματος στίβου του Εθνικού (+photos)

 

Ευχές για τη νέα χρονιά αντάλλαξαν στελέχη και προπονητές του τμήματος στίβου, στην πρώτη συνάντηση της χρονιάς, με την παρουσία εκπροσώπων των αρχών.

Τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς εκροσώπησε ο σύμβουλος του Γιάννης Μπόγδης, τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστα Χατζημιχαήλ. Τέλος από τον κεντρικό Εθνικό περεβρέθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος του Αυγερινός Μεσινέζης.

Τυχερός της βασιλόπιτας, ο πολύπειρος προπονητής Τάκης Μπακιρτζής.  Ο έφορος του τμήματος Γιώργος Αλεξιάδης, μίλησε για τους στόχους του τμήματος στίβου, ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Πατερόπουλος παρουσίασε το τμήμα στους επίσημους προσκεκλημένους, ενώ ο πρόεδρος του Εθνικού τόνισε την σημαντικότητα του τμήματος στίβου στην 90χρονη πια ιστορία του συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι των αρχών παρουσίασαν από την μεριά τους τις ενέργειες του φορέα τους για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την μέχρι σήμερα συνεργασία με το τμήμα στίβου. Μίλησαν για τις δυσκολίες λόγω του στενού οικονομικού πλαισίου σήμερα, αλλά και τις προκλήσεις και ευκαιρίες που υπάρχουν για αθλητικές δράσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη της περιοχής, όπως και την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας του τόπου μας.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε μια προκαταρκτική συζήτηση για την Ορφική Συνάντηση-φεστιβάλ στίβου, που διοργανώνει για 4η φορά φέτος ο στίβος του Εθνικού την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017. «Η εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων της Ορφικής, αλλά και η συνεργασία όλων των φορεών, στο Run Greece, θα αποτελέσουν μπούσουλα για άλλη μια επιτυχημένη δράση. Όλοι οι συμμετέχοντες στην συνάντηση, θα αποτελέσουν και την οργανωτική επιτροπή του Ορφικού φεστιβάλ στίβου», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του ΜΓΣ Εθνικός.

IMG 1323.jpg.sm

IMG 1320.jpg.sm

IMG 1325.jpg.sm

IMG 1328.jpg.sm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here