Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα επιτυγχάνοντας το πρώτο του γκολ με την Μπολόνια ο Τόρο (+video)

 

Μπορεί η Μπολόνια να ηττήθηκε με το βαρύ 7-1 από την Νάπολι, ωστόσο ο Μίχαελ Σκίμπε πρέπει να τρίβει τα χέρια του. Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Βασίλης Τοροσίδης που από τις αρχές του 2017 απουσίαζε λόγω τραυματισμού, έχει επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά.

Την περασμένη εβδομάδα μπήκε σαν αλλαγή και αυτό το Σάββατο επέστρεψε στο βασικό σχήμα και μάλιστα σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα της Μπολόνια. Ωστόσο σίγουρα δεν είναι από τα γκολ που ο ιδιος και οι φίλοι της ομάδας του πανηγύρισαν, αφού η Μπολόνια ηττήθηκε με το βαρύ 7-1.

Το τέρμα που πέτυχε ο Ξανθιώτης σημειώθηκε στο 36′ με τον Τόρο να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Ρέινα σε σουτ του Κρεϊτσι και να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο ήδη μέχρι εκείνο το σημείο η Μπολόνια είχε δεχθεί τρία τέρματα από τον Χάμσικ στο 4′, τον Ινσίνιε στο 6′ και τον Μέρτενς στο 33′. Μάλιστα, ο τελευταίος διαμόρφωσε το 4-1 πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και έτσι οι όποιες ελπίδες πήγαν να δημιουργηθούν από το γκολ του Τοροσίδη, διαλύθηκαν.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Νάπολι πέτυχε τρία ακόμα γκολ, με τον Χάμσικ να σκοράρει στο 70′ και στο 74′ και τον Μέρτενς να κάνει και αυτός χατ τρικ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικπό Μπολόνια – Νάπιλι 1-7.

Η ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη έμεινε έτσι στους 27 βαθμούς και την 13η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής δείχνει να είναι πλέον καλά, να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να πατάει ακόμα πιο γερά στα πόδια του, ξεκινώντας ως βασικός και επιτυγχάνοντας το πρώτο γκολ με την φανέλα της νέας του ομάδας.