Δοκιμάζεται από τον Παντελίδη ο πρώην του Πανθρακικού που έπαιξε αντίπαλος του… Ράιαν Γκιγκς

 

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού από τους βασικος στους περισσότερους αγωνες που έδωσε η ομάδα ο Ηλίας Πολίμος ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και δοκιμάζεται στον Ηρακλή του Σάννα Παντελίδη.

Ο Ηρακλής λόγω μη αδειοδοτησης δεν μπορει να παρει πολλους παίχτες πάνω από 24 ετών και ο 21χρονος μπάκ αποτελεί μια καλή αναλλακτική λύση για τον “γηραιό” που  φαίνεται πως θα παλέψει μέχρι τέλος για την σωτηρία του.

Ο Πολίμος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη Θρακιώτικη ομάδα έχοντας δώδεκα συμμετοχές στον Πανθρακικο συμμετέχει στις προπονήσεις και μπορεί μεχρι της 10 Φλεβάρη να ανακοινωθεί ως ελεύθερος που είναι.

Ο πρωην πια παίκτης του Πανθρακικού ξεκίνησε την καριέρα του από τα Πράσινα Πουλιά και στη συνέχεια έπαιξε σε Ολυμπιακό Καλαμάτας και Πανιώνιο. Απο κει μεταγραφηκε στην Αγγλία και στην Νόττιγχαμ Φόρεστ όπου αγωνίστηκε μονο στο πρωταθλημα αναπληρωματικών.

Εκεί έμεινε 2 χρόνια όπου είχε ως αντιπαλο προπονητή τον μεγάλο Ραιαν Γκιγκς της Γιουνάιτεντ (φωτο) και πήρε το πρωταθλημα αναπληρωματικών. Επέστρεψε στον Πανιώνιο και στην συνεχεια δώθηκε δανεικός στον Αχαρναικό από όπου αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό.