Α2 Ανδρών: Άγγιξε το τρίποντο ο μαχητικός Άθλος Ορεστιάδας απέναντι στον Άρη του Γζουντέλη

 

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας αν και πάλεψε και προηγήθηκε με 2-1 σετ, αλλα τελικά ηττήθηκε με 2-3 από τον Άρη στο “Νίκος Σαμαράς”.

Η ομάδα της Ορεστιάδας ενώπιον περίπου 200 φιλάθλων της προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ και άγγιξε το τρίποντο παλεύοντας στα ίσια το τέταρτο σετ, ωστόσο το έχασε στις λεπτομέρειες και τελικά ηττήθηκε με 2-3. Ωστόσο πήρε έναν πόντο από μια δυνατή, φορμαρισμένη και πάνω από όλα ιστορική ομάδα που κοουτσάρει φέτος ένας Θρακιώτης, ο Κομοτηναίος Στράτος Γζουντέλης.

Πάντως στο τάι μπρέικ όλα κρίθηκαν στα μέσα του σετ, όταν στο 6-5 υπερ του Άθλου η ομάδα της Ορεστιάδας έπαθε μπλακ άουτ και ο Άρης με δικο του σερί έκανε το 9-15 παιρνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και αφήνοντας τους Ορεστιαδίτες στους 8 βαθμούς και μια θεση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Τα σετ: 2-3 (25-21, 19-25, 25-22,  23-25, 9-15).

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Καψαλιάρης, Καρδαμανίδης, Καλεντζίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαρκίδης, Χουσίδης, Σαββόγλου (λ) / Μπαρμπούδης, Μποκαλίδης, Ντουρντούρας, Τσιαμίτας, Τοπαλίδης Β., Τοπαλίδης Δ..