Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι για ΓΑΣ, ΑΕ Κομοτηνής και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στον τέταρτο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τον Ζέφυρο υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θα ψάξει την πέμπτη ούτως ώστε να αγκαλιάσει την παραμονή, απέναντι σε έναν αντίπαλο δυνατό, που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει εύκολα με 73-49. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μελανίδης και Χατζηχαρίσης από το Σύνδεσμο Ημαθίας.

Τη Νεάπολη στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία με πολύ καλή εμφάνιση νίκησε την περασμένη αγωνιστική τον Παναθλητικό στην Κομοτηνή. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Αθλητική Ένωση είχε νικήσει με 73-62. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν ο Ζιώγας από το Σύνδεσμο Βορειοδυτικής Ελλάδας και ο Μπιστιζάνος από το Σύνδεσμο Άρτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (όλοι οι αγώνες ξεκινάνε στις 18:00, οι αγώνες του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Μακεδονικού:  Μακεδονικός – Ορφέας Νέου Σκοπού (Παπαγεωργίου-Εκιζόγλου (Λαδόπουλος))

Κ.Γ. Ποταμουδιών:  Αστέρας Καβάλας – Νέα Μουδανιά (Σελεβός-Γραικός (Φωτιάδης))

ΔΑΚ Κομοτηνής:  ΓΑΣ Κομοτηνή – Ακτή Ζέφυρος (Μελανίδης-Χατζηχαρίσης (Γκουρτσιλίδης))

Κ.Γ. Νεάπολης:  Νεάπολη – ΑΕ Κομοτηνής (Ζιώγας-Μπιστιζάνος (Κασαπίδης))

Κ.Γ. Επταπυργίου:  Παναθλητικός – Αγία Βαρβάρα Παπαθωμά-Λελούδας (Πολυχρονίδης))

ΔΑΚ Σερρών:  Ίκαροι Σέρρων – Χαλκηδόνα (Ξέρας-Καρακώστας (Γιαβρής))

Κ.Γ. Μαντουλίδη:  Μαντουλίδης – Ιωνικός Ιωνίας (Πετανίδου-Πράττος (Βαφείδης))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ