ΕΠΣ Ξάνθης: Νέες αναβολές αλλά και ορισμοί ημερομηνιών στους εξ’ αναβολής αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου

 

Την Τετάρτη 8 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί ο εξ’ αναβολής πρωτος ημιτελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης αναμεσα σε Εχίνο και Θαλασσιά , ενω ο επαναληπτικός όπως και ο αλλος ημιτελικός μεταξύ Άρη Αβάτου και  Ασπίδα Ξάνθης θα διεξαχθούν στις 22 Φεβρουαρίου όπως ανακοίνωσε η Ένωση.

Επίσης ανακοινωθηκε ότι η αναμέτρηση Εχίνος και ΑΟ Βιστωνίδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, ενω αναβλήθηκαν και 2 παιχνίδια του παιδικού πρωταθλήματος που ήταν να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης: “Από την Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Εχίνου. Οι επαναληπτικοί αγώνες Αναγέννηση Θαλασσιάς – Εχίνος Σπορ και Άρης Αβάτου – Ασπίδα Ξάνθης θα διεξαχθούν στις 22 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Η αναμέτρηση Εχίνος Σπορ – ΑΟ Βιστωνίδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.

Για το παιδικό πρωτάθλημα, η αναμέτρηση ΑΟ Βιστωνίδας – Ηρακλής Ν Ζυγού Β’ (Σάββατο 4 Φεβρουαρίου κατηγορία τζούνιορ) καθώς και η συνάντηση Ελπίδες Ξάνθης – ΑΟ Βιστωνίδας (Κυριακή 5 Φεβρουαρίου κατηγορία προτζούνιορ) δεν θα διεξαχθούν”.