ΕΠΣ Θράκης: Διπλή ενίσχυση για Δόξα Γρατινής που θα «πυροβολεί» με… Σερίφη τους αντιπάλους της

 

Δυο μεταγραφές πραγματοποίησε η ιστορική Δόξα Γρατινής που αν και νεοφώτιστη πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του προπονητη Τάσου Μπόζη βρίσκεται στην 5η θεση της βαθμολογίας και έχει στόχο να παραμένει στην πρωτη εξάδα και για αυτό το λόγο ενισχύθηκε με 2 ποδοσφαιριστές τον Τριαντάφυλλο Σερίφη από την Δόξα Προσκυνητών και τον νεαρό Γιουξέλ Ταουσάν από την Ένωση Ασωμάτων που παραιτήθηκε  από το πρωτάθλημα.

Ο “Σερίφης” της ΕΠΣ Θρακης μετά από χρόνια στην Δόξα Σώστη όπου μάτωνε τα αντίπαλα δίχτυα πέρυσι βρέθηκε στην ομάδα των Προσκυνητών και βοήθησε ώστε η ομάδα να κατακτήσει το δεύτερο της πρωτάθλημα. Ωστόσο για διάφορους λόγους δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ σε αγώνες της Δόξας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και προτίμησε να συνεχίσει στην Δόξα Γρατινής.

Στην ομάδα της Γρατινής θα συνεχίσει όμως και νεαρός ο τερματοφύλακας Γιουξέλ Ταουσάν σύμφωνα με το Rodopisports. Ο μέχρι πρότινος πορτιέρο της Ένωσης Ασωμάτων συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Δόξας αν και προς το παρόν θα είναι η ρεζέρβα του Ματθαίου που κανει καλό πρωτάθλημα. Ο Ταουσάν ήταν βασικός συντελεστής των ανόδων της Ένωσης Ασωμάτων που ήταν αήττητη για περίπου δυο σεζόν.

Πάντως ο Ταουσαν και ο Σερίφης δεν αγωνίστηκαν στον Κάλχα στο νικηφόρο παιχνίδι της Γρατινής με τον μαχητικό Ηρακλη Σαπών.