Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τους… Γερμανούς και εξασφάλισε την υπογραφή του Θανάση Κυριαλάνη του Πανθρακικού!!!

 

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο παίκτης του Πανθρακικού και της Εθνικής Παίδων Θανάσης Κυριαλάνης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα στον ΠΑΟΚ μετα την διάλυση της ομάδας του Πανθρακικού και την “αφαιμαξη” παιχτών από την ομάδα της Κομοτηνής.

Ο 17χρονος επιθετικός που θα συνεχίσει στην Κ20 του ΠΑΟΚ την οποία προπονεί από την νεα χρονιά ο Πάμπλο Γκαρσία και προπονείται με την ομάδα όπως και ο εβρίτης αμυντικός Κωνσταντίνος Γκιντίδης (φώτο) μέλος και αυτός των ακαδημιών του Πανθρακικού αλλά και της μεγάλης ομάδας που αποσύρθηκε στα μέσα της περιόδου από την Β’ Εθνική. Μάλιστα ήταν βασικός και στο ισόπαλο (0-0) παιχνίδι της ομάδας με τον Πανσερραικό στις Σερρες που έμελε να είναι το τελυταίο της για την σαιζόν.

Ο σκαόυτερ του ΠΑΟΚ ειχαν δει από χρόνια τωρα τον Κυριαλάνη, ο οποίος έτρεφε και “ασπρομαυρα” αισθήματα, αλλα δεν ήταν και οι μόνοι αφού πέρυσι τέτοια εποχή βρέθηκε στην Γερμανία και έκανε προπονησεις επί ένα δεκαήμερο με την φανέλα της Μπόχουμ. Ωστόσο  ο ΠΑΟΚ που επενδύει σε νέα παιδια από όλη την Ελλάδα τον παρακολουθούσε και  πρόλαβε τους Γερμανούς.

Στον ΠΑΟΚ θα συναντήσει εκτός του Γκιντίδη, τον μικρό γιο του Ζόραν Στοίνοβιτς, τον Θανάση που διαπρέπει με την ομάδα Κ14 του ΠΑΟΚ και μάλιστα ως αρχηγός, στην Κ17 τον Χρήστο Στοίνοβιτς αλλα και τον Ξανθιώτη αμυντικο από το Πετροχώρι Ξανθης Παρασκευά Μπάτζιο. Τα παιδια θα βρίσκονται στο ίδιο σχολείο και θα μένουν στον ξενώνα του ΠΑΟΚ.