Εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση και η Χρυσή Αυγή κατά του Βασιλακόπουλου και του Γ.Γ. της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη

 

Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη πως απορρίφθηκε το κλειστό γυμναστήριο της Ξάνθης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ λόγω κινδύνου επεισοδίων μεταξύ ατόμων που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή με μουσουλμάνους έφερε την αντίδραση του κόμματος.

Ο Τσαγκρώνης με την δήλωση αυτή προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα από την προηγηθείσα δήλωση Βασιλακόπουλου. Ωστόσο μάλλον έκανε χειρότερα τα πράγματα και επιπλέον έδωσε την ευκαιρία στο ακροδεξιό κόμμα να απαντήσει με μια οργισμένη ανακοίνωση, που ακολούθησε την αναφορά της από τα χείλη του.

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΚ (και εμμέσως και του προέδρου της Γώργου Βασιλακόπουλου), τον οποίο αναφέρει ως ανεκδιήγητο και τον οποίο καλεί να συνέλθει και να σταματήσει τα σενάρια τρομολαγνείας για να καλύψει την ανικανότητα της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:

Έχουν ξεπεράσει και την γελοιότητα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που εκστομίζουν οι διάφοροι κυβερνητικοί ανεύθυνο – υπεύθυνοι, θέλοντας να εμπλέξουν σε πιθανά έκτροπα οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Τελευταίο φαινόμενο το σημερινό με την απίστευτη κοτσάνα που εκστόμισε ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης αναφορικά με την διεξαγωγή του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Ο ανεκδιήγητος Τσαγκρώνης δήλωσε το… καταπληκτικό πως απορρίφθηκε το γήπεδο της Ξάνθης για τον τελικό Κυπέλλου λόγω του κινδύνου επεισοδίων μεταξύ Χρυσαυγιτών (!) με μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας…

Συγκεκριμένα, είπε: «Φοβηθήκαμε το ενδεχόμενο να διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους στρατούς των δύο ομάδων και να δημιουργηθούν θέματα με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επιπλέον, το γήπεδο της Ξάνθης είναι μέσα στην πόλη».

Αναρωτιόμαστε πραγματικά πώς τα σκέφτονται αυτά και δεν ντρέπονται να λένε τέτοιες ανοησίες! Δηλαδή σύμφωνα με τον κ. Τσαγκρώνη θα πηγαίναν οργανωμένοι Χρυσαυγίτες, άλλοι με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και άλλοι με του Άρη και θα προκαλούσαν επεισόδια με τους μουσουλμάνους της Ξάνθης!

Πού; Μέσα στο γήπεδο ή εκτός; Πηγαίνουν δηλαδή και… οργανωμένοι μουσουλμάνοι να δουν μπάσκετ;

Καλύτερα να συνέλθει ο κ. Τσαγκρώνης και να σταματήσει τα σενάρια τρομολαγνείας για να καλύψει την ανικανότητα της ΕΟΚ, γιατί έχει ξεπεράσει την γελοιότητα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΤΑΚΗ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ