ΕΣΠΕΘΡ: Σε Εθνικό και ΑΟΟ οι κούπες στα Πρωταθλήματα Εφήβων και Παμπαίδων, πλέι οφ για τους Παίδες

 

Μπορεί να απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, όμως με τη νίκη της περασμένης εβδομάδας αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής στους Εφήβους για την Α’ Περιφέρεια ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η εφηβική ομάδα του Εθνικού  θα εκπροσωπήσει την Α’ Διοικητική Περιφέρεια της ΕΟΠΕ που αφορά την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία στην Β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Στους Παμπαίδες αντίστοιχα, ο Α.Ο. Ορεστιάδας ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του και είναι και τυπικά για ακόμα μια χρονιά ο πρωταθλητής για την Α’ Περιφέρεια για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όσο για τους Παίδες; Εδώ το πρωτάθλημα λόγω μεγαλύτερης συμμετοχής διεξήχθη σε τρεις ομίλους, ήδη ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια όπως έχει γράψει το ThrakiSportS και θα ακολουθήσουν από την άλλη εβδομάδα τα πλέι οφ μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που προκρίθηκαν σε αυτά.

Από τον Α’ Όμιλο της Ανατολικής Μακεδονίας προκρίθηκε ο ΑΟ Αμυγδαλεώνα, από τον Β’ Όμιλο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και από τον Γ’ Όμιλο ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου και ο ΑΟ Ορεστιάδας, ως η καλύτερη δεύτερη ομάδων των τριών ομίλων.

Από παιχνίδια που θα παίξουν σε μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τους, θα αναδειχθεί μέχρι και τα τέλη Μαρτίου ο Πρωταθλητής Παίδων της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας για την σεζόν 2016-2017.