ΕΠΣ Έβρου: Παρουσία επισήμων και με συμβολικές βραβεύσεις η κοπή της πίτας του Συλλόγου Παλαίμαχων του Ορέστη Ορεστιάδας

 

Σε όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Ορέστη Ορεστιάδας για την κοπή της πίτας το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βιέννη» με  τιμητική παρουσία του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη. Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την συγκεκριμένη εκδήλωση ο σημερινός προέδρος του Συλλόγου Αλεξάνδρος Δημητριάδης, τα μέλη του Δ.Σ. Βαγγέλης Τοκαμάνης και Άκης Βαργιαμίδης καθώς και ο ταμίας της Ε.Π.Σ. Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες για την πολυετή προσφορά τους στο  σύλλογο ο Σάββας Καραγιαννίδης (προπονητής της ανδρικής ομάδας τις περιόδους 1987-88 και 1989-90 καθώς και της παιδικής ομάδας 1986-87 και 1987-88), με την απονομή να κάνει ο Αστυνομικός Διευθυντής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πασχάλης Συριτούδης, ο οποίος του δώρισε και το με δική του συγγραφή βιβλίο «Το Ποινικό Δίκαιο στην Αστυνομική Πρακτική», ο Στέργιος Μήτρογλου (πρόεδρος του Συλλόγου τις περιόδους 1989 – 1990 και 1992–) με την απονομή να κάνει ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και ο Νίκος Κούκλατζης (ερευνητής και καταγραφέας, κατά μία άποψη, της ιστορίας του Συλλόγου) με την απονομή να κάνει ο ο ταμίας της Ε.Π.Σ. Έβρου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Γιάννης Αθανασιάδης, ο οποίος έκοψε και την πίτα, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πασχάλης Συριτούδης και ο παλαίμαχος προπονητής Σάββας Καραγιαννίδης.

Τυχεροί της βραδιάς φάνηκαν να είναι οι Βασίλης Τζαλίδης, Βαλάντης Γκαϊτατζής, Αδάμ Δουρδούρας και Σάββας Καραγιαννίδης καθώς πέτυχαν τα φλουριά της πίτας και τους δόθηκαν τα δώρα που ήταν προσφορά του  καταστήματος του Σάκη Σιγρέκη, του καταστήματος του Παντελή Χατζημαρινάκη και του Ακτινολογικού Εργαστηρίου «Δημόκριτος».

Προς το τέλος της βραδιάς τιμήθηκαν και ορισμένοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι Αθανασιάδης Γιάννης, Αλεξακούδης Βάγιος, Αποστολακούδης Γιώργος, Αραμπατζής Γιώργος, Γακίδης Χρήστος, Γιατσίδης Βαγγέλης, Γκαϊτατζής Βαλάντης, Γκεργκίδης Κώστας, Δουρδούρας Αδάμ, Θεμελής Στέλιος, Θεοδωρίδης Χρήστος, Κοσπαντσίδης Παναγιώτης, Κουρετσίδης Στέλιος, Κυρπιτζής Βασίλης, Κώστογλου Γιάννης, Μαλασίδης Σάκης, Μάτσιος Στέργιος, Μετζιδιές Νίκος, Μήνογλου Χρήστος, Μήτρογλου Νίκος, Μίχος Στέφανος, Μποζατζίδης Γιώργος, Μποζατζίδης Τόλης, Ναλμπάντης Γιώργος, Ντουμανάκης Στέφανος, Ραδιόγλου Νίκος, Σιαντίδης Χριστόδουλος, Σιγρέκης Σάκης, Συριτούδης Πασχάλης, Τζαλίδης Λάκης, Τζιρατούδης Σάκης, Τσίλιας Πασχάλης, Τσομπανίδης Κώστας, Φυδανάκης Γιώτης, Χαρακοπίδης Γρηγόρης, Χρηστούδης Χρήστος ενώ παρών ήταν και ο Δήμος Παναγόπουλος.