ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώθηκε νέος γενικός αρχηγός στον Έβρο Σουφλίου

 

Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ανακοίνωσε την Πέμπτη την συμφωνία της με τον  Ευάγγελο Μποζαμάνακη, ώστε να καλύψει το κενό στην θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο αποτέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά και υπηρέτησε τον σύλλογο επί δεκαετίες και ως προπονητής. Αποτελεί ένα από τα άτομα – σύμβολα του Εβρίτικου συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου αναφέρει:

” Το ΔΣ του Έβρου Σουφλιου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος Γενικός Αρχηγός στην ομάδα αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Μποζαμάνακης. Ένας άνθρωπος σύμβολο για τον Εβρο Σουφλιου που έχει υπηρετήσει το σύλλογο επί δεκαετίες σαν ποδοσφαιριστης, προπονητής και Γεν. Αρχηγός και ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης αλλά και μάθησης για τους ποδοσφαιριστες μας. Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη και πάλι στην οικογένεια του Εβρου και ελπίζουμε το παράδειγμα του να αποτελέσει αφορμή και για άλλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να τη βοηθήσουν να βρει και πάλι τον δρόμο της. Συνεχίζουμε!!!! ”