Α2 Ανδρών: Με “φόρα” στην Ορεστιάδα ο Άρης του Κομοτηναίου προπονητή Στράτου Γζουντέλη

 

Ένας παλιός… γνώριμος, ο Στράτος Γζουντέλης, επιστρέφει στην Θράκη, οχι για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Κομοτηνή και στο χωρίο΄του το Κόσμιο, αλλα σαν ο προπονητής της ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη, που θα αντιμετωπίσει το Σαββατο (4/2) στο “Νίκος Σαμαρας” τον Άθλο Ορεστιάδας σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες.

Από την μια ο Άθλος θέλει ενα καλό αποτέλεσμα και γιατί οχι την νικη όπως εκανε με την ΕΑ Πατρών, από την άλλη ο Άρης που θέλει να επανέλεθει στην Volley League αυτήν την στιγμή παρά το θετικό σερί του βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία.

Συγκεκριμένα ο Άρης του Στράτου Γζουντέλη που ανέλαβε στις 13 Δεκεμβρη αντι του Στεφανου Νανα τον πάγκο του Αρη σε τρια παιχνιδια πρωταθλήματος μετρα δυο νικες και 1 ηττα στο ται μπρεικ και έχει ανεβασει τον Αρη μετα απο τις σερι καθαρες νικες με 3-0 επί της Καρδιτσας και της Ελπίδας Αμπελοκήπων τεταρτο αλλα μολις δυο βαθμούς πίσω από την πρωτη δυαδα.

Ο 42χρονος Κομοτηναίος τεχνικός του Αρη ήταν παλιος συμμαθητής στο σχολείο αλλά και συμπάικτης στην ΑΕ Κομοτηνης αλλα και στον Αρη με τον Κώστα Γκιρτζικη που και αυτός συνεχίζει ακόμα παρα τα χρόνια του στον πρωτοπόρο Νέστωρα του Αντρει Κραβαρικ.

Συγκεκριμένα, ο Γζουντέλης έχει φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» από το 2002 έως το 2007, επαιξε σε Ηρακλή, ΠΑΟΚ ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις ακαδημίες του Ηρακλή παιρνοντας πέρυσι το πρωταθλημα παμπαιδων.