Γ’ Εθνική: Οι δηλώσεις της διοίκησης και των πέντε νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Δόξας Προσκυνητών

 

Τα πέντε νέα της μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η Δόξα Προσκυνητών, τα οποία όλα είναι νεαρής ηλικίας, όπως και ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας.

Αυτό τόνισε ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Παγωνίδης ξεκινώντας την παρουσίαση των παικτών, ο οποίος είπε ότι “είμαστε από τις ομάδες που έχουν χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Σκοπός μου είναι να παίξουν στην ομάδα αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής και τις Ακαδημίες του Νομού και να δώσουμε στα δικά μας παιδιά την ευκαιρία να αγωνιστούν. Υπάρχει μία συνεργασία για αυτό το σκοπό με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όπου θα παρακολουθούμε τα παιδιά και θα βλέπουμε ποια μπορούν να μεταπηδήσουν στη Δόξα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθούμε και παιδιά και από τις άλλες Ακαδημίες.” 

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας τόνισε πως “περιμένουμε να δούμε μία ομάδα βελτιωμένη και πιο ποιοτική. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε για φέτος και να χτίσουμε μία ομάδα με γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια”.

Για την αποχώρηση του Γιάννη Κλειτσιώτη από την τεχνική ηγεσία και την εύρεση νέου προπονητη ο Δημήτρης Παγωνίδης είπε ότι “θεωρώ πως ο Γιάννης Κλειτσιώτης πρόσφερε τα μέγιστα και συνδέεται με την ιστορία των Προσκυνητών. Ήταν αυτός που βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε άλλο επίπεδο. Ο Ανέστης Σπυριάδης που είναι υπηρεσιακός θα παραμείνει γυμναστής της ομάδας. Δεν θέλουμε να πάρουμε εν βρασμό αποφάσεις. Στόχος μας είναι να υπάρξουν ανακοινώσεις Τετάρτη – Πέμπτη και ο νέος προπονητής να βρίσκεται στον παγκο της ομάδας μας στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Παραλιμνίου”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιάγκης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Γιάννη Κλειτσιώτη για τη συνεργασία, καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα λέγοντας ότι “πήραμε πέντε καλούς νέους παίκτες που θα βοηθήσουν. Έχουμε νεανική ομάδα και νεαρούς παίκτες, που έχουν τραβήξει το βλέμμα πολλών ομάδων. Προσκαλώ τον κόσμο να έρθει να μας δει από κοντά και να δει την προσπάθεια που κάνουμε για το ποδόσφαιρο του Νομού. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε μία καλύτερη ομάδα και να πάμε ψηλότερα”.

Από τους νέους παίκτες πρώτος μίλησε ο Γάλλος παίκτης, με καταγωγή από το Μάλι, Ιμπραχίμ Κεϊτά. Ο πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας στις πρώτες του δηλώσεις είπε πως “είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ, από την αντιμετώπιση και από το επίπεδο της ομάδας. Ήρθα για να έχω χρόνο συμμετοχής. Βλέπω ότι υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Με χαροποιεί που έγινα άμεσα αποδεκτός από όλα τα παιδιά και νιώθω ήδη ότι βρίσκομαι σε μία οικογένεια. Επίσης μου άρεσε πολύ η αντιμετώπιση και το αγκάλιασμα του κόσμου. Ευχαριστώ πολύ την ΑΕΛ. Είχα πολύ καλή αντιμετώπιση, αλλά δεν είχα χρόνο συμμετοχής. Με βοήθησε μέσα από την προπόνηση ο Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά με τον Σάκη Τσιώλη δεν πήρα τις ευκαιρίες που ήθελα”.

Ο Πάρης Κατσαρός είπε ότι “πιστεύω πως έχω κάνει μία σωστή επιλογή, η οποία θα με βοηθήσει στην καριέρα μου”, ενώ ο Γιώργος Κασιώτης πως “είναι χαρά μου που είμαι εδώ και είμαι ικανοποιημένος που θα παίξω στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είμαι στο στάδιο της προσαρμογής στην ομάδα, με την οποία πιστεύω ότι θα ανέβουμε βαθμολογικά”.

Ο Δήμος Καραγιαννίδης τόνισε επίσης ότι είναι χαρούμενος για τη μεταγραφή του, ενώ τόνισε ότι “είμαι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που έχω από τα παιδιά και από το ΔΣ και τους ευχαριστώ που είμαι εδώ. Είμαι σίγουρος από το υλικό ότι θα τα πάμε καλά και θα ανέβουμε βαθμολογικά”. Τέλος ο Νίκος Καμζέλας είπε πως “η μεταγραφή αυτή είναι ένα βήμα για μένα. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να προσφέρει πολλά”.