Το έριξε στην… μαγειρική η κορυφαία μπαλαδόρος της Θράκης και συμμετέχει στο Blind Taste του Star!

 

Στην τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής του Star «Blind Taste» συμμετέχει η Βίκυ Σουπιάδου. Η Βίκυ, γνωστή για την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο έλκει την καταγωγή της από την Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα τη Διομήδεια. 

Θεωρείται το μεγαλύτερο όνομα που έχει αναδείξει το θρακιώτικο γυναικείο ποδόσφαιρο, με συμμετοχές στην Ροδόπη ’87 (καθώς τότε δεν είχε γυναικεία ομάδα η Ξάνθη). Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Αθήνα, έπαιξε για πολλά χρόνια σε επίπεδο Α’ Εθνικής και συμμετείχε και στην

Συμμετοχή με Εθνική Γυναικών σε Ξάνθη σε ηλικία 16 ετών

Εθνική Ομάδα (φώτο).

Μάλιστα ήταν η μοναδική Θρακιώτισσα που έλαβε μέρος στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, στην μοναδική συμμετοχή Εθνικής Γυναικών στο ποδόσφαιρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την Δευτέρα και όλη την εβδομάδα εμφανίζεται στη δημοφιλή εκπομπή μαγειρικής για να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στη μαγειρική. Στην παρουσίασή της πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ποδοσφαιρικά της χρόνια και στο γεγονός ότι λόγω αθλητισμού βρέθηκε από μικρή μακριά από το σπίτι της και έμαθε να μαγειρεύει.

Σήμερα βέβαια έχει κάνει αυτό το χόμπι επάγγελμα, αφού ασχολείται επαγγελματικά με κατάστημα εστίασης. Άλλωστε και τα δυο της αδέρφια είναι σεφ. Πάντως μετά τα δύο πρώτα επεισόδια έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης.

Πρώτος είναι ο Γιάννης Χατζόπουλος με 27 βαθμούς, δεύτερη η Χριστίνα Παναγιωτοιπούλου με 26, ακολουθεί ο Λευτέρης Τσούγκας με 24 και όπως είπαμε η Σουιάδου έχει 23. Κέρδισε 11 βαθμούς την Δευτέρα, όταν και οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν κρέπες με σπανάκι και φέτα, ενώ είχε 12 βαθμούς την Τρίτη όταν η δοκιμασία ήταν λιγκουίνι με πέστο βασιλικού.

Η Βίκυ Σουπιάδου με τους τρεις συμπαίκτες της συμμετέχουν στο ριάλιτι μαγειρικής όλη την εβδομάδα…