ΕΠΣ Έβρου: Ξαναρχίζει (επιτέλους) το πρωτάθλημα, την άλλη Τετάρτη οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου

 

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ και Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου από το προσεχές Σαββατοκύριακο θα προχωρήσει η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του ακριτικού νομού, εφόσον φυσικά δεν έχουμε κάποια ανατροπή και νέα επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

Ο χιονιάς των προηγούμενων ημερών δείχνει να αποτελεί παρελθόν, το κρύο φυσικά δεν έχει φύγει αλλά πλέον οι αγωνιστικοί χώροι δεν είναι καλυμμένοι με χιόνι ή πάγο και μπορούν να διεξαχθούν αγώνες, εκτιμά η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου. Έτσι εκτός απροόπτου από το Σαββατοκύριακο θα έχουμε επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Όσο για τους επαναληπτικούς προημιτελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, όπου ΑΕ Διδυμοτείχου και Ένωση Άνθειας Αριστείνου έχουν πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης έναντι των ΑΟ Νεοχωρίου και Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, τελικά θα διεξαχθούν την άλλη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ΕΠΟ θα δώσει παράταση για να δηλωθούν οι Κυπελλούχοι από όλες τις ΕΠΣ, ενώ το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος κατά τα φαινόμενα δεν θα ξεκινήσει πριν το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου.