Β’ Εθνική: Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη για τη φιλοξενία της Ασπίδας

 

Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μεσολόγγι η Ασπίδα Ξάνθης είχε βγάλει ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον Χαρίλαο Τρικούπη για τη φιλοξενία και οι υπεύθυνοι της ομάδας της Ξάνθης είχαν δεσμευτεί για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Αυτό έγινε πραγματικότητα, με τους υπεύθυνους του Χαρίλαου Τρικούπη να μένουν εντυπωσιασμένοι τόσο από τη φιλοξενία, όσο και από το κλειστό του Ευμοίρου και τον κόσμο, που για ακόμα μία φορά γέμισε ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου”.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου του Μεσολογγίου και στο ρεπορτάζ του αγώνα της Κυριακής, ο Χαρίλαος Τρικούπης ευχαριστεί την Ασπίδα για τη φιλοξενία, ενώ συγχαίρει και τους δύο διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της Ασπίδας Ξάνθης για την φιλοξενία που παρείχε τόσο στην αποστολή της ομάδας μας όσο και στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο παλατάκι του Ευμοίρου και να τους συγχαρούμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον εξωαγωνιστικό τομέα.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης κυρίους Ταρενίδη και Μελανίδη για την άψογη χθεσινή τους διαιτησία.