Όλα για την πρόκριση στα προημιτελικά η Ξάνθη κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη (16:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μπορεί την Κυριακή η Ξάνθη να μην εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την κόκκινη κάρτα της αντιπάλου της, και να έμεινε στο «Χ» με την ΑΕΚ, αλλά το μυαλό όλων στην Θρακιώτικη ομάδα είναι στον σημερινό αγώνα και την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, εκεί όπου περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ.

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ξάνθη και ΟΦΗ ανοίγει η αυλαία των εναπομείναντων επαναληπτικών αγώνων της φάσης των 16 του Κυπέλλου, και η Ξάνθη θέλει να κλειδώσει την πρόκριση μετά και την εντός έδρας νίκη μια εβδομάδα πριν στα Πηγάδια με 1-0.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η «αρμάδα» του, λοιπόν ταξιδεύουν στο Ηράκλειο με ανεβασμένο το ηθικό και με μόνο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Παρ’όλα αυτά η Ξάνθη θα έχει κάποιες απώλειες παιχτών που θα δυσκολέψουν το έργο της, αφού από την αποστολή του αγώνα που ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο Ραζβάν Λουτσέσκου, απουσίαζαν τα ονόματα των Πέτρου Ορφανίδη και Οκάν Χατζητερζόγλου, αλλά και αυτό του Χαμζά Γιουνές που τραυματίστηκε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τον ΟΦΗ, και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, ώστε να είναι έτοιμος για τους επόμενους πολύ δύσκολους αγώνες πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από αυτόν με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από την άλλη ο ΟΦΗ με τον πρωην προπονητή της Ξανθης Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο του, μετα και την ήττα από τον Αρη με 1-0 στην Θεσσαλονικη έμεινε αρκετα μακρία από την δυαδα της ανόδου ποπου ειναι ο κυριος στόχος του και βλέπει την ρεβάνς του 0-1 με την Ξάνθη χωρίς αγχος αφου το κυπελλο για αυτον δεν αποτελεί προτεραιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ