LIVE από το Γεντί Κουλέ για το Κύπελλο Ελλάδος: ΟΦΗ – ΑΟ Ξάνθη 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Ξάνθη. Ο Νίκος Καλαμάρης μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο «Γεντί Κουλέ» και τον Νίκο Καλαμάρη για την εξέλιξη στο παιχνίδι ΟΦΗ – Ξάνθη στα πλαίσια του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα 15:10 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από την Κρήτη ας δούμε τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης αυτού του σημαντικού αγώνα της Ξάνθης.

Ώρα 15:15 Σχεδόν πάνοπλη ταξίδεψε η Ξάνθη στο Ηράκλειο για να κλειδώσει την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλυο Ελλάδος όπου περιμένει ο ΠΑΟΚ, αφού από την αποστολή απουσιάζουν μόνο οι Ορφανίδης Π., Χατζητερζόγλου και Γιουνές.

Ώρα 15.25 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15.30 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 15.35 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 15.40 Η σύνθεση για τον ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος, Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος, Βουό. 

Ώρα 15.47 Η σύνθεση για την Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά.

Ώρα 15.58 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Βάτσιος με βοηθούς τους κ. Καλφάκη και κ. Φωτόπουλο

1′ Έναρξη της αναμέτρησης με την ομάδα του ΟΦΗ στην σέντρα.

Πρώτη επίσκεψη του ΟΦΗ Στην περιοχή της Ξάνθης με  τον Μιλοσάβλιεβ να επιχειρεί μία σέντρα σουτ και  τον Ζιβκοβιτς να μπλοκάρει την μπαλα.

15′ Έχοντας συμπληρώσει το πρώτο 15 λεπτό της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες δεν έχουν δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία με την ομάδα του ΟΦΗ να έχει πιο επιθετικά στο γήπεδο και να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να πετύχει κάποιο γρήγορο τέρμα.

20′ Γκολ για την ομάδα του ΟΦΗ που παίρνει προβάδισμα στο σκορ ισοφαρίζοντας νωρίς και το σκορ του πρώτου αγώνα. Το γκολ για την ομάδα του ΟΦΗ ο Χαντί με σουτ εντός περιοχής. ΟΦΗ-Ξάνθη 1-0

27′ H κατοχή της μπάλας είναι 54% με 46% υπέρ του ΟΦΗ που συνεχίζει και πιέζει θέλοντας να εκμεταλλευτεί το καλό του ξεκίνημα με ένα δεύτερο γκολ.

32′  Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ μετά το κόρνερ του Χαντί ο Κομεσίδης πήρε την κεφάλια με τον Ζιβκοβιτς να μπλοκάρει την μπαλα.

40′ H Ξάνθη δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο μπροστά στην εστία του Δερμιτζάκη και να καταφέρει να απειλήσει.

44′  Κίτρινη στον Λουσερο για σκληρό φάουλ στον Μητροπουλο.

45+1′  Λήξη πρώτου ημιχρόνου. ΟΦΗ- Ξάνθη 1-0

Ώρα 16.49 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16.52 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16.58 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

52′ Η ομάδα της Ξάνθης έχει μπει εμφανώς αλλαγμένη προς το καλό σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να κυνηγήσει ένα τέρμα που θα της δίνει την πρόκριση.

66′ Γκολ για την ομάδα του ΟΦΗ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Ο Βουό εκμεταλλεύεται στο έπαρκο  την αδράνεια της άμυνας της Ξάνθης και γράφει το 2-0. ΟΦΗ-Ξάνθη 2-0

75′ Γκολλλλ για την Ξάνθη. Ο Λουσέρο με καταπληκτικό σουτ σκοράρει και μειώνει για την Ξάνθη που με αυτό το σκορ προκρίνεται. ΟΦΗ-Ξάνθη 2-1

90+6′  Λήξη της αναμέτρησης. Πρόκριση για την Ξάνθη παρά την ήττα της στο Ηράκλειο. ΟΦΗ- Ξάνθη 2-1

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα.