Γ’ Εθνική: Παίρνει Φουρκάν από τον Πανθρακικό η Δόξα Προσκυνητών

 

Μια ακόμη προσθήκη θα κάνει η Δόξα Προσκυνητών λίγο πριν την λήξη της μεραγραφικής περιόδου αφού βρίσκεται κοντά στον Αχμετ Φουρκάν του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής μετά και την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής άφησε ελέυθερους όλους τους ποδοσφαιριστες της με αποτέλεσμα πολλους από αυτούς να είναι κοντά σε ομάδες της Football League, της Γ’ Εθνικής αλλα και πολλών ομάδων τοπικων πρωταθληματων.

Ένας τετοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο 21χρονος μέσος Φουρκαν που συμφωνησε με την Δόξα Προσκυνητών που θέλει να επενδύσει σε παιδιά της περιοχής αλλα κυρίως κοιτα το “αυριο” με μικρής ηλικίας ποδοσφαιριστες.

Ο Φουρκάν γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1996 στον Ίασμο και το 2006 ξεκίνησε στην ακαδημία του ΑΟ Ξάνθης και το 2012 εντάχθηκε για πρώτη φορά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού και πιο συγκεκριμένα στην Κ17, όπου παρέμεινε έναν χρόνο.

Στη συνέχεια συμμετείχε με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κι αυτή του ΑΟ Φιλύρας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το προπερασμένο καλοκαίρι επανήλθε στον Πανθρακικό και ειδικότερα στην ομάδα Κ20, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπαχαρίδη και το καλοκαιρι υπέγραψε επαγγελματικο συμβολαιο στην πρωτη ομαδα.

Εκτός του Φουρκαν στο φιναλε της μεταγραφικής περιόδου οι ανθρωποι της Δόξας και ο τεχνικος διευθυντης Δημήτρης Παγωνιδης κοιτούν ακόμα κάποιες περιπτώσεις, ενω εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ονόματα έχουν διαρρεύσει στην πόλη της Κομοτηνής, ωστόσο σε επικοινωνία του ThrakiSportS με ανθρωπους της ομάδας το όνομα του προπονητή δεν θα βγει στην δημοσιότητα αν δεν καρποφορήσουν οι συζητήσεις αναμεσα στις δυο πλευρές.

Τέλος το απόγευμα στις 18.30 στα γραφεία της ομάδας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό θα παρουσιαστεί ο πρωτος ξενος στην ιστορία της ομάδας, ο νεαρος Γαλλος επιθετικός με καταγωγή από το Μάλι Ιμπραχιμ Κεϊτά που αγωνιζόταν στην Λάρισα.