ΕΠΣ Ξάνθης: Μια επιστροφή και μια… αποχώρηση για τον Άρη Αβάτου!

 

Την τελευταία ημέρα του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου και λίγες ώρες πριν το τέλος του ο πρωτοπόρος της Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρης Αβάτου ανακοίνωσε την επανένταξη ενός παλιού παίκτη στην ομάδα, αλλά και την αποχώρηση ενός ακόμα από αυτήν.

Ο λόγος για του Χρήστο Λαζαρίδη και Νίκο Παπαδόπουλο. Ο μεν πρώτος αποχωρεί από το Άβατο και από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης, μετακομίζει σε αυτά της ΕΠΣ Καβάλας, αφού πλέον η νέα του ομάδα θα είναι ο Π.Ο. Κεραμωτής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, ενώ ο δε Παπαδόπουλος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του Αβάτου, από την οποία είχε αποχωρήσει και μεταγράφηκε στον Ορφέα Ξάνθης, όπου όμως δε στέριωσε, αφού βρήκε μπροστά του τον… τρομερό Γιάννη Ρούφο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου για τους δύο ποδοσφαιριστές:

«Τελευταία μέρα σήμερα των μεταγραφών και στην ομάδα μας έχουμε μία αποχώρηση και μία προσθήκη στο ρόστερ της.
Μεταγράφεται από την ομάδα μας σε ομάδα του όμορου νομού της Καβάλας και συγκεκριμένα ο Χρήστος Λαζαρίδης στον Π.Ο.Κεραμωτής η οποία αγωνίζεται στην Γ’κατηγορία Ε.Π.Σ,Καβάλας.
Εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδος μας ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν παλιότερα στην ομάδα μας από όπου είχε μεταγραφεί στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης και επιστρέφει ξανά στην ομάδα μας.
Το Διοικητικό μας συμβούλιο καθώς και το τεχνικό επιτελείο εύχονται τα καλύτερα στον αποχωρόντα από το δυναμικό της ομάδος μας ,τον ευχαριστούμε για την προσφορά του ,και στον ενταχθέντα καλή επιτυχία και καλως ήρθες στην οικογένεια του Άρη Αβάτου.
(Στην μεσαία φωτο ο Παπαδόπουλος εμφανίζεται αριστερά ενώ δίπλα του είναι ο Μάνος Χαραλαμπίδης ο οποίος και μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης)».