ΕΠΣ Έβρου: Κάνει το «μπαμ» στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου με Γωνιάδη η ΑΕ Διδυμοτείχου!

 

Έναν παίκτη από το πάνω ράφι, όπως λέμε απέκτησε η ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στην ομάδα, εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Η ΑΕ Διδυμοτείχου κάνει σημαντική προσπάθεια φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας στην ΕΠΣ Θράκης, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην Γ’ Εθνική και τα Εθνικά πρωταθλήματα. Μέσα σε αυτή τη προσπάθεια που κάνουν, λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν και συμφώνησαν με έναν παίκτη που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα με τα προσόντα του, αλλά και την εμπειρία του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γωνιάδη, που έχεις εμπειρίες από όλες τις Εθνικές κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί με Πανθρακικό στη Super League και τη Football League, αλλά και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΑΕ Διδυμοτείχου:

«Ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η χειμερινή περίοδος δεν θα μπορούσε να είναι αλλος απο την μεταγραφή του Γιάννη Γωνιάδη στην ομάδα μας. Αναμφίβολα ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα που εχει βγάλει τα τελευταια χρονια ο νόμος μας ο 24χρονος μεσοεπιθετικός με παρουσίες στην Γ´ εθνικη κατηγορία με τις ομάδες του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρουπόλεως στην Football League με τις ομαδες της Ζακύνθου και του Πανθρακικού και στην Superleague με την ομαδα του Πανθρακικού πριν μεταγραφεί στην Γερμανία και την FSV Duisburg και έχοντας δωσει τα διαπιστευτήρια του στις μικρές εθνικές μας ομαδες καθώς υπήρξε μελος της Εθνικής Ελλαδος U-17 & U-19 (2 γκολ) ερχεται με φιλοδοξίες στην ομαδα μας για να συμβάλει και αυτο με την ποιότητα του και τις αγωνιστικές του παραστάσεις στην προσπάθεια που γινεται για την πολυπόθητη άνοδο της ομάδας στην Γ´ εθνικη κατηγορία. Γιάννη καλως ήρθες πανω απο ολα υγεία και εκπλήρωση στόχων»