Super League: Ανανέωσε το συμβόλαιο του και παραμένει στο Αγρίνιο μέχρι το 2020 ο Δημήτρης Κυριακίδης

 

Στην Ξάνθη δεν έμελλε να μείνει πάνω από δύο χρόνια, αφού μετά το πέρας του συμβολαίου του δυστυχώς αποχώρησε, στον Παναιτωλικό, όμως ο Δημήτρης Κυριακίδης φαίνεται πως στέριωσε, αφού θα παραμείνει εκεί μέχρι και το 2020.

Ένας παίκτης που έγραψε το όνομα του στην ιστορία της Ξάνθης, αφού αποτέλεσε βασικό στυλοβάτη της ομάδας στην πορεία που έκανε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Δημήτρης Κυριακίδης, μετά από ενάμιση χρόνο στον Παναιτωλικό ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα παραμείνει στο Αγρίνιο έως και το 2020. Παράλληλα η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Καβουσάκη.

Ο Κυριακίδης όπως και στην Ξάνθη έτσι και στον Παναιτωλικό έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα στην απόδοση και τη βελτίωση του, ενώ έχει κάνει και πολλές καλές εμφανίσεις, κάτι που πέρυσι του έδωσε το βραβείο του mvp της ομάδας, ενώ ανάγκασε και τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον καλέσει στην Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος στον ενάμιση χρόνο που υπερασπίζεται την εστία του Παναιτωλικού, αναδείχτηκε MVP της προηγούμενης σεζόν, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και έχει πολύ μεγάλη προσφορά στην ομάδα μας, συμφώνησε σήμερα στην επέκταση της συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2020.

Επίσης, σήμερα συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας ο τερματοφύλακας Ζαχαρίας Καβουσάκης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία με τον Εργοτέλη και την ΑΕΛ».