ΕΣΠΕΘΡ: Με τη βοήθεια και των οπαδών του ο Έβρος Σουφλίου πέρασε από τον Αμυγδαλεώνα και διατηρήθηκε στην κορυφή

 

Μια μεγάλη νίκη που τον εδραιώνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου το απόγευμα της Κυριακής μέσα στην έδρα του Α.Ο. Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:00 το απόγευμα αλλά λόγω του αγώνα που προηγήθηκε ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 16:00. Η ομάδα του Σουφλίου μπήκε δυνατάκαι με τα σερβις του Κουτσούλα προηγήθηκε με 0-5. Η ομάδα του Αμυγδαλεώνα αντέδρασε και μείωσε σε 3-5 αλλά κάπου εκεί ήρθε νέο σερί από τους παίχτες του Σουφλίου με 3-9 και 5-14 αντίστοιχα. Το σκορ είχε διάφορες διακυμάνσεις και τελικά το σετ κατέληξε στο Σουφλί με 25-19 σε 28 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με το πρώτο όπου μέσα από τις ανατροπές του σκορ, νικητές βγήκαν οι Σουφλιώτες με 25-21 σε 24 λεπτά  κάνοντας έτσι το 2-0. Το τρίτο σετ ήταν και το πιο αμφίρροπο διότι εκεί που προηγούνταν ο Αμυγδαλεώνας, ο Έβρος έβρισκε τις λύσεις και τον ισοφάριζε. Κάποια στιγμή βρέθηκε και ο Έβρος μπροστά στο σκορ, αλλά τα λάθη και η βοήθεια από τον πρώτο διαιτητή έφερε το σετ να γείρει  υπέρ του Αμυγδαλεώνα με 25-22 σε 27 λεπτά.

Το τέταρτο σετ ήταν καθοριστικό διότι η ομάδα του Σουφλίου ήθελε να πάρει τον αγώνα με δίχως καμία βαθμολογική απώλεια. Εκεί μίλησε το πάθος για νίκη και όντας μπροστά στο σκορ συνέχεια κατάφερε να το κερδίσει με 25-14 σε 17 λεπτά και να κάνει το τελικό 3-1.

Κοντά στην ομάδα του Σουφλίου ήταν παρών ο πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Βλασακούδης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία 35 φιλάθλων  (άνδρες, γυναίκες και παιδιά)  που ταξίδεψαν από το Σουφλί για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και με τις φωνές τους κέρδισαν την μάχη της κερκίδας.

Διαιτητές: 1ος Παπαβασιλείου,  2ος Κωστούλας.
Τα σετ: 1-3 (19-25, 21-25, 25-22, 14-25) σε 88 λεπτά.

Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ: Παπαδόπουλος Ε. (λ), Παπαδόπουλος Α., Κούτας, Θεοφανίδης, Παπαδόπουλος Γ. (c), Πάτρας, Οσιπίδης, Ξανθόπουλος, Δημητριάδης, Πολυκανδρίτης (λ), Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Φ., Τσανουσίδης.
Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ(Μούχλιας Νίκος): Κοτσάνης (c), Κουτσούλας, Αλεξούδης Ιασ., Παπαδημητρίου, Πατσιάς (λ), Σαρδανίδης, Κάλφας (λ), Κεσούδης, Αλεξούδης Κων., Γκουδούλας, Κάβουρας, Ντούμας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here